Personal Concierge

10420335_1142920525733760_2721291675400137245_n

Nevoile curente ale clientilor de-a lungul unui an sunt variate si neasteptate: personale, de familie sau de afaceri. Delegarea sarcinilor de organizare personala nu este usoară. Este nevoie de o mare incredere, confidentialitate absoluta si eficienta. Asistentul personal este un profesionist demn de incredere, la dispozitia dumneavoastra, permitandu-va astfel sa va concentrati asupra a ceea ce este cu adevarat important pentru dumneavoastra.La nevoile de zi cu zi se adauga acces la servicii exclusiviste si la specialisti recunoscuti. Achizitionand un abonament de concierge, clientii cumpara nu numai timp pentru ei, familie sau pentru hobby-uri, ci si un stil de viata.

Consiergo ofera familiilor sau persoanelor singure 2 tipuri de abonament

Acces nelimitat la serviciile Consiergo listate, cu valabilitate 1 an, 3 membri ai familiei, disponibil L – V, 8.00 – 20.00

Acces nelimitat la serviciile Consiergo listate si orice alta solicitare a clientului, cu valabilitate 1 an, 5 membri ai familiei, disponibil 24 ore din 24, inclusiv in weekend.

Abonamentele includ recomandari si consultanta cu privire la oricare dintre categoriile de mai jos, fiecare categorie cuprinzand o lista de sarcini inepuizabile pe care o gestionam zilnic pentru clientii nostri. Ele sunt la fel de extinse ca si imaginatia si cerintele clientilor nostri. Suntem mandri de flexibilitatea si abilitatea noastra de a gestiona sute de sarcini diverse pe care le-am indeplinit intotdeauna cu o atentie deosebita la detalii, confidentialitate impecabila si personalizare.

Casa si familie

Serviciile noastre sunt concepute special pentru a va ajuta in rezolvarea nevoilor de baza intr-o maniera complet personalizata, astfel incat sa aveti timp sa petreceti momente pretioase cu cei dragi

Ingrijirea copiilor

De la alegerea profesorului de pian pentru orele private sau pentru activitatile de calarie, asistentii nostri personali se vor ocupa de cea mai pretioasa valoare: copiii dumneavoastra.

Activitati de familie

Pentru ca stim cat de important este timpul dumneavoastra, asistentul personal va sugereaza cele mai bune activitati si experiente in functie de preferintele si bugetul familiei.

Sanatate si ingrijire personala

Stim ca fiecare persoana are nevoie de atentie diferita si este sensibila la acest lucru atunci cand ia decizii în domeniul sanatatii, de aceea ne straduim sa oferim recomandari personale pentru a va simti cat mai bine.

Educatie si acces la specialisti renumiti

Putine lucruri din viata au o valoare atat de mare ca educatia: ii ajutam pe clientii nostri sa aleaga cele mai bune scoli private si cele mai prestigioase universitati din lume, care sa corespunda nevoilor fiecarui tanar elev sau student.

Frumusete și Wellness

Clientii nostri valorizeaza estetica si frumusetea, astfel ca scopul nostru este sa le oferim cele mai bune informatii din aceasta industrie (de la cele mai exclusive cluburi de gimnastica la tratamente si clinici de ingrijire in lume).

Arta de a oferi cadouri

Exprimarea iubirii si a prieteniei prin daruri este o forma de arta. Vom avea grija sa venim cu cele mai bune idei si sa avem grija de detaliile care fac diferenta.

Calatorii

Calatoria este ceva personal si intelegem ca fiecare persoana are propriile cerinte. Suntem hotarati sa oferim fiecarui client accesul la extraordinare experiente si evenimente din intreaga lume sau pur si simplu la servicii corecte. Serviciile de concierge inseamna personalizare, contact direct cu furnizorii de servicii, support 24/7.

Transport și mobilitate

Clientii nostri iubesc sa calatoreasca cu stil. De la furnizarea celor mai exclusiviste servicii private de soferi si limuzine la servicii VIP aeroport sau avioane private, astfel incat sa puteti calatori in intimitate. Aranjam tot ce ai nevoie.

Sarbatorile private

Sarbatorile private variaza de la petreceri mici de familie pana la festivitati mai mari si mai exuberante. Indiferent ce visezi pentru petrecerea ta, o vom transforma in realitate.

Comisioane

Ne ocupam de solicitarile care necesita cel mai mult timp. Toate acestea, astfel incat sa puteti petrece mai mult timp gandindu-va la lucrurile care sunt cu adevarat importante in viata.

Ospitalitate

Prezentarea orasului sau a frumusetilor tarii oaspetilor dumneavoastra necesita adesea mult timp si informatii de calitate.  Vom avea grija sa creati momente speciale pentru oaspetii dumneavoastra, facandu-le cat mai extraordinare pentru ei.

La un telefon distanta, consultantii nostri sunt pregatiti sa va indeplineasca dorintele!