country spa

COUNTRY SPA

Country Spa Health & Beauty Retreat combină serviciile și facilitățile moderne cu arhitectura originală a clădirii.

Country Spa Health & Beauty Retreat – un centru complet de sănătate și îngrijire, situat pe malul lacului Snagov, conceput pentru a te ajuta să îți regăsești echilibrul fizic și emoțional iți oferă 15% reducere din tarifele de pe site (1 Day Spa; Pachete Retreat/Semnătură Păpădie/Escapadă romantică); 15% reducere la restaurant;

http://countryspa-retreat.ro/

HOTEL AVENTUS LOGO

Hotel Aventus

Unde relaxarea și confortul de 4 stele se combină cu frumusețea naturală și peisajele magnifice.

Hotel Aventus, Băile Felix – Locul în care relaxarea și confortul de 4 stele se îmbină cu frumusețea naturală și peisajele magnifice, pentru a vă oferi o experiență minunată si 15% reducere la cazare din tarifele de pe booking.com pentru toate tipurile de camere; 15% reducere la restaurante și spa/proceduri;

https://hotelaventus.ro/

Ana Hotels Europa Eforie Nord

Evadare pe litoral - experimentați o destinație care este deopotrivă relaxantă și revitalizantă.

Ana Hotels Hotel Europa/ Ana Aslan Health Spa, Eforie Nord – Descoperă briza revitalizantă a mării și terapiile spa de relaxare, beneficiind de 15% reducere din Best Available Rates; 15% reducere Spa; 10% oferte speciale cazare; 15% reducere restaurante;

https://www.anahotels.ro/europa

akasha consiergo

AKASHA RETREAT

Akasha reprezintă o adevărată vacanță, o evadare relaxantă din viața agitată și zgomotoasă a orașelor.

Akasha Wellness Retreat Transylvania – este un adevărat fel de vacanță, o evadare relaxantă din viața agitată și zgomotoasă a orașelor.

Așezat în Peștera, un sat înconjurat de majestuosul Parc National Piatra Craiului, oferă cadrul perfect pentru calmarea minții, întoarcerea în natura și concentrarea asupra echilibrului spiritual, mental și fizic, în pauza de bunăstare. 15% reducere la cazare din tarifele de pe site, la restaurant și Spa;

https://www.akasharetreat.com/

therme concierge bun

Therme

Obiectivul nostru principal este de a transforma o zi obișnuită într-o experiență unică și memorabilă.

Descoperă un concept unic de wellness, adaptat stilului de viață modern, orientat către starea de bine. Bucura-te de 15% reducere la tarifele de bază, pentru acces în zonele Galaxy Adult, Galaxy Familie, The Palm Adult și Elysium Adult, la biletele achiziționate online. Contactează echipa Consiergo pentru accesarea acestei oferte speciale.

https://www.therme.ro

Beyoutiful

Brand local care oferă o gamă extinsă de produse cosmetice, precum și dispozitive de regenerare a țesuturilor și de mezoterapie.

20% reducere la toata gama de produse cosmetice și aparate de îngrijire personală, achiziționate de pe site pe baza codului de reducere Consiergo: VISA20.

beyoutiful.care

Stay Fit Gym

Una dintre cele mai populare rețele de fitness din țară, cu echipamente de ultimă generație și antrenori cu pregătire de specialitate.

Pentru că ești client BRD VISA GOLD, ai 25% reducere la abonamentele de fitness & aerobic în toate centrele Stay Fit Gym din București și alte 8 orașe din tara. Tu ai grijă de corpul tău, VISA GOLD are grijă de buget. Când mergi la Stay Fit Gym, cu VISA GOLD economisești bani, nu energie!

https://stayfit.ro/

dimi fitness

Dimi Fitness

Importator oficial în România pentru TRX, Flowin, Stick Mobility, LET'S BANDS, Gun-eX, TriggerPoint, Power Plate, Tiguar, TORQUE.

DIMI Fitness – este importator oficial in Romania pentru mărcile: TRX, Flowin, Stick Mobility, LET’S BANDS, Gun-eX, TriggerPoint, Power Plate, Tiguar, TORQUE.

Clienții BRD VISA GOLD beneficiază de 15% reducere la produsele sportive și de wellness achiziționate, folosind codul de reducere  Consiergo: BRD15.

http://www.dimifitness.ro

DENT ESTET

DENT ESTET oferă tratamente stomatologice premium la cele mai înalte standarde internaționale și o echipă medicală super-specializată.

DENT ESTET, liderul de piață în domeniul serviciilor de medicină dentară din România, vă așteaptă în cele 18 clinici multidisciplinare situate în 9 mari orașe: București, Timișoara, Sibiu, Brașov, Ploiești, Cluj-Napoca, Oradea, Craiova și Arad, destinate tuturor categoriilor de vârstă.

DENT ESTET înseamnă tratamente de excelență oferite de o echipă expertă de medici înalt specializați în toate ramurile stomatologiei moderne: implantologie dentară, chirurgie, protetică și estetică dentară, ortodonție, endodonție, parodontologie și stomatologie laser. Cu ajutorul tehnologiilor digitale performante, tratamentele dentare realizate sunt minim invazive, eficiente, predictibile și oferă confort ridicat pacienților.

DENT ESTET oferă clienților BRD VISA GOLD 10% discount pentru toate tratamentele stomatologice.   

 https://www.dentestet.ro/

Dr. Ardeleanu Dental Clinics

Servicii stomatologice complete oferite de o echipă medicală multidisciplinară formată din medici cu înaltă calificare.

Rețeaua de clinici stomatologice moderne, cu locații în București, Giurgiu, Oltenița și în curând Slobozia și Călărași oferă 10% reducere la consultații, imagistică și profilaxie – igienizare și 5% la serviciile odontale (obturații fizionomice sau de plombe) in clinicile din București, Oltenița si Giurgiu.

https://clinicileardeleanu.ro/

logo kinetic consiergo

Kinetic Sport & Medicine

Kinetic Sport & Medicine este cea mai mare rețea de clinici de reabilitare medicală din țară.

Kinetic Sport & Medicine – cea mai mare rețea de clinici de recuperare medicala din tara dispune de echipamente pentru recuperare unice în Europa de SE (MedX pentru recuperarea musculaturii coloanei vertebrale), oferă 50 % reducere la evaluarea inițială + 10% reducere la toate serviciile in clinicile din București, Iași și Cluj-Napoca;

https://www.kinetic.ro/

NORD - grupul medical provita

NORD - Grupul Medical Provita integrează 10 centre multidisciplinare poziționându-se ca un pilon esențial în sistemul de sănătate din România.

NORD-Grupul Medical Provita, prezent pe piața medicală de 12 ani, în 3 orașe importante: București, Suceava și Pitești, dispunând de 8 locații. Cu un portofoliu impresionant de peste 40 de specialități medicale și chirurgicale, grupul oferă peste 2400 de servicii medicale și chirurgicale, peste 800 de servicii și investigații imagistice și mai mult de 900 de teste și analize de laborator. În anul 2019, NORD-Grupul Medical Provita a marcat un moment istoric devenind primul centru de instruire în Terapia Durerii aprobat de ESRA (Societatea Europeană de Anestezie Regională și Terapia Durerii) în Europa de Est, subliniind angajamentul său către excelență și inovație.

În cadrul grupului funcționează 10 centre multidisciplinare integrate precum Centrul de Boli Cardiovasculare, Centrul de Chirurgie hepato-bilio-pancreatică, Centrul de Chirurgia obezității, Centrul de Chirurgie robotică, Centrul de Diagnostic și screening prin bronhoscopie, Centrul de Imagistică, Centrul de Oftalmologie, Centrul de Recuperare Medicală, Centrul pentru sănătatea femeii și Centrul Integrat de Terapia Durerii.

Diversitate și calitatea serviciilor oferite poziționează Nord-Grupul Medical Provita ca un pilon esențial în sistemul de sănătate din România, dedicat îmbunătățirii continue a sănătății pacienților.

10% reducere pentru serviciile de imagistica (IRM, CT, MAMO, RX) efectuate in clinicile si spitalele din Bucuresti și Suceava.

https://www.nord.ro