Primăvara aduce mereu în aer dorința de a începe proiecte noi și de a dezvolta diferite planuri. Asistentul tău personal în concierge te ajută cu recomandări pentru ca dorințele să ți se împlinească și lucrează 24/7 pentru ca tu să economisești timp prețios și să te bucuri de un stil de viață armonios.

Cum Martie a sosit, iți oferim sugestii de cadouri și activități de care te poți bucura alături de cei dragi.

Sună-ne la 0737.410.000, spune-ne ce-ți dorești și bucură-te de ceea ce este esențial pentru tine!

Call us on +40 737 410 000

Email us at: newsletter@consiergo.ro

Dăruiește strălucire

Pentru începutul lunii Martie îți recomandăm bijuteriile personalizate de la Rosenberg & Partners. Bijuteriile sunt lucrate manual până la cele mai fine detalii, în Italia, și provin de la branduri exclusiviste. Beneficiezi de consultanță pentru diamante și pietre prețioase și de sesiuni private, chiar la domiciliu. Contactează-ne pentru mai multe detalii!

Inspiră parfumul unui nou început

Oferă-i un buchet creat special pentru ea, care să arate exact cum ți-l imaginezi tu! Asistentul personal Consiergo se ocupă de realizarea și livrarea celor mai sofisticate buchete, cu destinații oriunde în țară sau în lume. Spune-ne dorința pe care o ai și te asigurăm că ea va fi îndeplinită la cele mai înalte standarde și în cel mai scurt timp posibil.

Răsfață-te cu tot ce este mai bun

Fie că este vorba de o sesiune online cu un medic estetician renumit din Los Angeles, de un masaj cu un specialist care va ști exact de ce ai nevoie pentru a te relaxa sau de un nutriționist, bazează-te pe Consiergo pentru cele mai bune recomandări. Specialistul tău personal de concierge îți stă la dispoziție oricând.

Reinventează gătitul

Cum cei mici se plictisesc repede de mâncat sănătos, când vine vorba de gătit, creativitatea îi poate convinge mai ușor să lase dulciurile deoparte. O sesiune de gătit cu un bucătar profesionist, care să-i atragă cu cele mai inventive rețete inspirate din desenele lor preferate, ar putea să fie exact ce aveți nevoie pentru o alimentație cât mai sănătoasă și o nouă experiență împreună. Cere-i asistentului personal Consiergo o recomandare.

Delectează-te cu o porție de cultură

Dacă te gândești la o seară relaxantă, noi îți recomandăm „Cuibul Artiștilor”. Victor Țăpeanu, fondatorul Cuibului, a adus un concept nou în țară, proiectul numindu-se „300 de zile de teatru”, intrarea fiind pe bază de donație, nu bilet. Piesele jucate abordează subiecte contemporane și sunt interpretate de tineri extrem de pasionați. Contactează-ne pentru rezervări la Cuib sau pentru orice alt acces la piese de teatru, concerte sau evenimente mondene. Suntem la dispoziția ta 24/7.

Surprinde-o cu un City Break

O idee excelentă de cadou pentru începutul primăverii este un city break. De la „Chelsea Flower Show”, cea mai mare expoziție florală din Londra, la Carnavalul „Las Fallas” din Valencia, care combină costumele tradiționale spectaculoase și focurile de artificii, Consiergo se ocupă de detaliile călătoriei tale  pentru ca tu să beneficiezi de o experiență inedită. Lasă totul în grija noastră!

Decorează creativ

Pentru că primăvara vine cu o stare generală de bine, ce ar fi să schimbi câteva lucruri acasă, pentru a-ți bucura simțurile? Ai nevoie de un specialist pentru grădina ta sau ți-ar prinde bine să afli de la un designer de interior ce este la modă anul acesta? Consiergo îți oferă recomandări de specialiști pentru a-ți pune ideile în pratică.

Dezvoltă-ți hobby-urile

Îți surâde ideea de a ști cum să comunici și mai eficient în afaceri? Învață în timp record cum să interpretezi expresiile interlocutorilor tăi în întâlniri de business sau chiar între prieteni și cum să vorbești în fața unui public numeros de la un specialist în debate și public speaking. Noi îți oferim cele mai bune recomandări!

Bucură-te de experiențe de neuitat

Relația tată-fiu este de neprețuit! Oferă-i celui mic o experiență de neuitat la Finala Champions League. Consiergo se ocupă ca voi să beneficiați de cele mai bune locuri, un tratament impecabil, servicii VIP și chiar sesiuni de meet&greet cu cei mai iubiți jucători ai voștri. Asistentul tău personal este disponibil oricând pentru a te ajuta să îndeplinești visuri.

Wish – Say – Get
Dorința dumneavoastră este prioritatea noastră!
Tot ce trebuie să faceți este să ne contactați și să ne spuneți de ce aveți nevoie. De restul ne ocupăm noi!

129451