Consiergo a creat un slogan care urmărește traseul dorințelor clienților odată ajunse în interioriul companiei. Totodată, “Wish • Say • Get” reprezintă ideea de bază a serviciului de concierge. Consiergo câștigă timp pentru clienții săi prin preluarea solicitărilor diverse ale acestora și soluționarea lor rapidă. Clienții comunică asistenților personali de concierge dorințele pe care le au, aceștia preiau informațiile și solicitările din partea lor și le soluționează întocmai cerințelor, în mod strict confidențial.

Câmpul serviciilor de concierge este extrem de întins și Consiergo activează în domeniile de lifestyle&wellness, casă&administrative, turism&evenimente și recomandări medicale. Și aici nu vorbim doar de servicii de turism, acomodări, rezervări la restaurante sau concerte extrem de solicitate. Lista serviciilor de concierge poate fi consultată mai jos, însă aceasta nu este exhaustivă, oricare altă solicitare a clienților fiind preluată și soluționată de echipa  Consiergo.

Lifestyle & Wellness

Serviciile oferite în domeniul de Lifestyle & Wellness cuprind consultanță și acces la specialiști renumiți: avocați, notari, arhitecți, specialiști în finanțe, branding sau PR, consultanță de imagine: stiliști, make-up artiști, designeri sau fotografi, consultanță în artă, vernisaje, licitații, recomandări de cursuri de dezvoltare personală sau shopping personalizat. Acestea sunt doar câteva exemple de care se ocupă asistenții personali ai Consiergo. Orice altă solicitare din partea clienților este soluționată în cel mai scurt timp și la cel mai înalt grad de profesionalism.

Casă & Administrative

În paleta de servicii Casă & Administrative intră recomandări de servicii de croitorie, curățenie, servicii curățătorie, baby-sitting, mutări și relocări, înfrumusețare, curierat rapid, comisioane, plăți ale unor impozite, taxe, facturi, recomandări spații de evenimente, lansări, training-uri, închiriere de birouri pentru întâlniri și corespondență în sediul Consiergo.

Turism & Evenimente

De la organizare de aniversări sau evenimente corporate la organizare de vacanțe personalizate sau tematice, city-break-uri sau închiriere avioane private, yacht-uri, bărci sau elicoptere, Consiergo este dedicat planurilor clienților săi. Asistenții personali Consiergo preiau solicitări de servicii de cazare sau bilete de avion și își dedică timpul rezolvării tuturor cererilor primite.

Recomandări medicale

Consiergo oferă consultanță în ceea ce privește serviciile medicale din România, recomandări sau programări la specialiști medicali sau consultanță în servicii medicale din străinătate.

Toate serviciile de mai sus sunt disponibile în baza abonamentelor de tipul Exclusive sau Black și pot fi accesate cu un singur telefon către asistenții personali de concierge. Aceștia sunt disponibili 24/7 pentru îndeplinirea oricăror dorințe ale clienților Consiergo la numărul de telefon 0737.410.000 sau pe e-mail la adresa office@consiergo.ro.