Sărbătorile de iarnă se apropie și atmosfera festivă începe să prindă contur. Căminul și familia sunt, mai mult decât oricând, în centrul atenției, iar noi suntem alături de tine și anul acesta. Decorarea casei, grădinii  și a bradului de Crăciun sau alegerea cadourilor de sub brad și a preparatelor tradiționale devin, cu ajutorul nostru, experiențe memorabile. Îți pregătim locuința și mașina pentru sezonul rece, îți livrăm cumpărăturile din listă și te ajutăm să îți planifici petrecerea sărbătorilor acasă sau într-una dintre destinațiile special selectate pentru tine. Ne ocupăm de tot!

Suntem aici, la call center 0737 410 000 și pe aplicația de mobile Consiergo.  Așteptăm să ne contactezi!

​​​​​​​Echipa Consiergo

Call us on +40 737 410 000

DECORAREA CASEI ȘI A BRADULUI DE CRĂCIUN

Aducem atmosfera de basm în casa și grădina ta. Totul va fi învăluit în lumina și culoare, de la exteriorul locuinței și bradul de Crăciun, până la masa festivă, decorațiunile și aranjamentele de sărbătoare. Designerii parteneri s-au pregătit și anul acesta pentru tine cu cele mai inspirate idei și soluții.

CADOURI PERFECTE

Cadourile reprezintă una dintre atracțiile Sărbătorilor de iarnă. Spune-ne ce cadouri ai ales și noi le achiziționam și le livrăm în condiții sigure! Iar dacă ești în pană de idei, venim noi cu recomandări sau organizăm o sesiune de shopping personalizat. Obiecte sau experiențe, pentru familie sau partenerii de afaceri, darurile vor surprinde în mod plăcut pe cei dragi!

BUCATE DE SĂRBĂTOARE

Chefi recunoscuți și creativi, preparate tradiționale sau din bucătăria românească reinventată, pregătite pentru sau împreună cu familia ta, sunt rețeta de succes pentru masa de sărbătoare. Fie că alegi o sesiune de cooking online, fie că preferi ca chef-ul să îți trimită acasă meniul complet, te vei bucura din plin de experiența gastronomică.

EXPERIENȚE DE NEUITAT LA TINE ACASĂ

Timpul petrecut cu familia este neprețuit. Specialiștii pe care ți-i recomandăm îți vor dezvălui tainele  împachetării cadourilor, realizării decorațiunilor de Crăciun sau pregătirii căsuței din turtă dulce. În așteptarea lui Moș Crăciun, cei mici și cei mari vor petrece momente magice în cadrul sesiunilor online one to one.

CĂLĂTORII ÎN ROMÂNIA

Anul acesta, România te așteaptă cu o iarnă de poveste. Obiceiurile și tradițiile unice, peisajele de basm și mâncărurile alese te vor impresiona în această iarnă dacă alegi să călătorești la noi în țară. Îți recomandăm sejururi la castele și conace sau pensiuni tradiționale inedite. Bucură-te de acțiune sau de relaxare, în funcție de preferințe!

TERAPII ÎN CONFORTUL CĂMINULUI

Iarna, o zi de SPA poate fi modul ideal de a te deconecta de la toate grijile, de a te răsfăța cu masaje și tratamente, dar și de a te energiza. Îți recomandăm terapii de relaxare și înfrumusețare la tine acasă, care îți vor întreține starea de bine, pentru corp și suflet​​​​​​​.

HOME ASSISTANCE

O evaluare completă a locuinței, ce include verificarea funcționalității, precum și a gradului de uzură a tuturor echipamentelor electrice, sanitare, feronerie și AC. Adițional este inclusă și o oră de manoperă pentru diverse reparații sau reglaje ce pot fi făcute la momentul evaluării sau ulterior, dacă necesită anumite piese de schimb.
După evaluare, beneficiezi de tarife preferențiale la intervențiile făcute cu același partener pe parcursul întregului an, prin Consiergo.

CAR ASSISTANCE

Prin serviciul Consiergo Door 2 Door, preluăm mașina de acasă, rezolvăm rapid operațiunea pe care o soliciți și o aducem în siguranță la adresa indicată de tine. Fie că este nevoie să mergem la vulcanizare pentru schimbul de anvelope, la spălătorie, astfel încât întreaga familie să se poată bucura de o mașină curată în plimbarea programată în weekend sau poate la service pentru revizia anuală, trebuie doar să ne contactezi.

LIVRAREA LISTEI DE CUMPĂRĂTURI

Îți punem la dispoziție serviciul de cumpărare și  livrare a produselor, conform listei, pentru tine și membrii familiei aflați la distanță. Respectăm regulile de securitate actuale (mașini dezinfectate, personal echipat corespunzător și responsabil), astfel încât tu și familia ta să fiți protejați.

Wish – Say – Get

Suntem mai aproape de tine!

Am dezvoltat aplicatia pentru mobile CONSIERGO, disponibila acum atat in AppStore, cat si în Magazin Play

Transmite-ne solicitarile tale mai simplu si mai rapid!

423885