Siguranta ta este prioritatea noastra in acest moment. Cu totii ne dorim ca viata de zi cu zi sa se desfasoare cat mai aproape de normal. Iti suntem alaturi si incercam sa facem lucrurile mai sigure pentru tine. Suntem pregatiti sa preluam solicitarile tale, astfel incat sa eviti pe cat posibil deplasarile, interactiunile si disconfortul.

Ne poti apela ori de cate ori ai nevoie, la call center 0737 410 000 si pe aplicatia de mobile Consiergo.  Asteptam sa ne contactezi!

Call us on +40 737 410 000

vip transfer

TRANSFERURI IN SIGURANTA

Vizita obligatorie la medic a parintilor sau o deplasare urgenta in oras sunt deplasari pe care te ajutam sa le desfasori in conditii de maxim confort si siguranta. Iti punem la dispozitie transferuri in marile orase cu masini dezinfectate si soferi cu echipament de protectie.

luxury-1961577_640

MEET & ASSIST PE AEROPORTUL HENRI COANDA

Pentru ca experienta pe aeroport sa fie mai sigura in aceasta perioada, solicita-ne serviciul Meet & Assist. Consiergo iti ofera suport la revenirea copiilor de la studii din strainatate ori pentru deplasarile de afaceri care nu mai sufera amanare, astfel incat timpul petrecut in aeroport sa fie unul cat mai scurt (in conditiile agreate de lege).

medicine-doctors-family-doctor-19159

SUPORT MEDICAL

Programarea la un medic specialist poate fi o provocare in aceasta perioada. Consiergo este alaturi de tine cu recomandari medicale, programari de urgenta, suport in procurarea medicamentelor.

shopping-business-retail-shopping-cart-preview

LIVRARI LA DOMICILIU PENTRU VARSTNICI

Esti ingrijorat ca parintii sau rudele in varsta nu se pot aproviziona in aceasta perioada? Prin intermediul partenerilor, efectuam cumparaturi, livram alimente celor dragi aflati in imposibilitatea de a se deplasa.

livrari produse naturale

PRODUSE NATURALE LA TINE ACASA

O alimentatie sanatoasa, cu produse naturale, este indicata in aceasta primavara complicata. Te ajutam sa eviti disconfortul creat de cumparaturi in aceste zile. Alege ca produsele sa iti fie aduse acasa, direct de la producatorii recomandati de Consiergo! Fie ca este vorba despre fructe si legume proaspete sau de preparate traditionale, toate iti vor fi livrate in conditii de maxima siguranta!

lavori_elettrici_moduli

URGENTE IN CASA

O avarie la centrala termica sau o defectiune la masina de spalat pot interveni cand te astepti mai putin. Anunta-ne daca ai o urgenta si suntem pregatiti sa iti recomandam specialisti de incredere!

avocat

ACCES DE URGENTA LA SPECIALISTI

Consiergo iti faciliteaza accesul la specialisti precum notari, avocati, psihologi. Fie ca acestia se deplaseaza in locatia dumneavoastra, fie ca intalnirile se desfasoara online, beneficiati de cea mai buna expertiza in domeniul vizat.

curatatorie

CURATATORIE  PREMIUM

Pentru reimprospatarea hainelor, iti recomandam curatatoria premium testata de Consiergo. Tinutele tale de ocazie, din materiale si cu aplicatii pretioase, sau cele de zi cu zi, sunt ridicate si livrate acasa, in conditii de siguranta.

car maintenance

SUPORT AUTO DE URGENTA

Echipa Consiergo este pregatita sa iti ofere solutii adaptate situatiei in cazul in care masina ta are nevoie de asistenta. Au aparut defectiuni care trebuie remediate urgent? Iti stam la dispozitie cu suport!

Wish – Say – Get

Suntem mai aproape de tine!

Am dezvoltat aplicatia pentru mobile CONSIERGO, disponibila acum atat in AppStore, cat si în Magazin Play

Transmite-ne solicitarile tale mai simplu si mai rapid!

423885