Stilist Personal - private shopping

Spre deosebire de modă, care se schimbă de la un sezon la altul, stilul vestimentar personal îți oferă acea notă de originalitate care te deosebește de ceilalți. Cu toate acestea, când vorbim despre stil nu ne putem referi numai la haine, ci la o formulă completă care presupune  atitudine, energie, dar și coafură și machiaj. Cum te poate ajuta un stilist personal? Vezi mai jos.

Toate aceste elemente de stil formează un tot unitar care este menit să contureze clar o imagine de ansamblu asupra propriei persoane. Este ideal să lucrezi la această perspectivă deoarece, pe lângă sifonierul mult mai bine organizat, starea ta de spirit și prezența socială ți se pot schimba radical, în bine.

Întotdeauna trebuie să încerci să fii cea mai bună versiune a ta iar, în acest sens, ai nevoie de specialiști din diverse domenii. Un stilist vestimentar cunoaște, în primul rând, foarte bine piața. Acesta se învârte permanent printre haine, designeri și cunoaște toate brandurile în vogă. De asemenea, un alt aspect extrem de important, este ca pe baza preferințelor tale, a timpului tău, vacanțelor și, nu în ultimul rând, a siluetei, un stilist personal iti va evidenția trăsăturile și va alinia garderoba potrivit agendei tale pline.

În plus, un astfel de profesionist te poate provoca chiar să încerci lucruri noi, pe care poate nu le-ai fi probat niciodată. Un alt avantaj este că nu va mai fi nevoie să te gândești zilnic ce poți purta, șifonierul va fi organizat astfel încât să poți ieși pe ușă în mai puțin de 10 miute. De asemenea, vei sesiza o îmbunătățire considerabilă în ceea ce privește interacțiunea socială. Imaginea ta de ansamblu este prima carte de vizită cu care ceilalți intră în contact, ofer-o pe cea mai bună!

Pe scurt, ce poate face un stilist personal pentru tine?

  • O analiză a stilului de viață, a evenimentelor importante la care participi într-o anumită perioadă de timp
  • O analiză a siluetei tale și a croiurilor recomandate
  • O listă a magazinelor online și offline unde îți poți găsi piesele dorite
  • Vizite în magazine, în țară sau peste hotare, de private shopping
  • Organizarea garderobei și a ținutelor
  • Sfaturi despre asocierea culorilor și croiurilor în funcție de constituția ta și tendințe

Te ajutăm să găsești un astfel de profesionist în cel mai scurt timp. Contactează-ți asistentul personal Consiergo la: 0737 410 000!