serviciile de concierge angajati corporate

“Întotdeauna tratează-ți angajații așa cum îți dorești ca ei să-ți trateze clienții!” – spunea o vorbă înțeleaptă. Tot mai multe companii descoperă pe propria piele ceea ce studiile au arătat deja: atunci când îți dorești succesul in afaceri trebuie să ții cont, în primul rând, de gradul de satisfacție al angajatului tău la locul de muncă.

Astfel, pentru a crește productivitatea și gradul de satisfacție și retenție a angajaților, multe companii din lume si, mai nou, din România, apelează la serviciile de personal concierge.

În felul acesta, lasă pe mâini bune planificarea vacanțelor sau a călătoriilor angajatilor, organizarea aniversărilor, găsirea unei gradinițe bune pentru cei mici sau a unui antrenor de tenis pentru copii, în apropierea casei, instalator sau bonă, ori a unui service în care angajații să își repare mașina. Este o situație win-win-win care se oglindește în cifrele de afaceri și stabilitatea companiilor.

Studiu despre serviciile de concierge

Deși termenul de “concierge” era asociat până nu demult cu luxul și serviciile exclusiviste, serviciile de “personal concierge” reprezintă acum un mod de a economisi timpul angajaților tăi. Aceștia se pot concentra mai ușor la ceea ce au de făcut la birou, sunt mai productivi și, deci, profitabili. Un studiu intern realizat de către o companie americană ce folosește servicii de concierge pentru angajați, arată că se economisesc aproape 3 ore din timpul angajatului pentru fiecare task preluat de către concierge. Si cum fiecare angajat are multe task-uri personale de rezolvat zilnic și care îi încarcă gândurile și agenda, se ajunge astfel la 261 de zile economisite de-a lungul unui an, din timpul angajaților care se pot concentra la sarcinile de birou.

Ei reușesc să își îndeplinească atât sarcinile de serviciu, cât și datoriile din viața personală, iar angajatorul este complet mulțumit. Evenimente importante din viața lor precum vizitele prietenilor sau rudelor, nevoia de specialiști (avocați, medici) sau activitățile copiilor (școlare sau hobby-uri) pot fi organizate cu mai mare ușurință, fără a fi deconectați de la activitățile zilnice de la locul de muncă.

Pe de altă parte, nu toate companiile își pot permite servicii de concierge 24/7, astfel că, pentru ele, există soluția de ajutor sezonier. De exemplu, în perioada sărbătorilor de iarnă, când munca la birou este mai solicitantă, iar angajații au cumpărături de făcut și cadouri de împachetat, un serviciu de “personal concierge” este binevenit.

Serviciile de concierge cresc productivitatea la locul de muncă

Timpul înseamnă bani pentru companiile din orice domeniu, deci merită economisit la orice nivel ierarhic. Stresul care ocupă mintea angajatului trebuie diminuat pentru a putea obține un randament bun, în așa mod încât orele petrecute la birou să devină din ce în ce mai productive. Sună foarte bine, nu-i așa?

Dacă te-ai convins că trebuie să îți lași angajații pe mâinile unui asistent personal pentru serviciile de concierge, Consiergo îți stă la dispoziție 24/7 – 0737.410.000.