SOLICITARI

Cu ajutorul contactelor noastre foarte selective, oferim membrilor nostri acces si privilegii exclusive, tarife preferentiale si servicii personalizate, facandu-ne indispensabili in viata membrilor nostri.

prezentare-moda

ACCES VIP

De la Oscar la F1 si Saptamanile Modei in marile orase, iti deschidem usile celor mai exclusive evenimente din lume … spune-ne ce doresti!

teatru

EVENIMENTE SOLD–OUT

Daca evenimentul cultural sau sportiv la care iti doresti atat de mult sa mergi este “sold out” , noi iti asiguram un loc in loja sau in primele randuri.

training

SPECIALISTI DE TOP

Acces rapid la specialisti in educatie, designeri, consultanti în arta, avocati, arhitecti, specialisti de business, traineri pentru dezvoltarea hobby-urilor dvs, stilisti, make-up artisti…transmite-ne solicitarea ta!

unique

EXPERIENTE UNICE

Scopul nostru este de a-ti oferi experiente de neuitat, adaptate intereselor si pasiunilor tale. Rare si extraordinare….

gardening

SOLICITARI DE ZI CU ZI

Livrari, comisioane, bucatari, servicii mutari si relocare, suport IT, curatenie, gradinarit, menajere, instalatori….si tot ce poate aparea, in fiecare zi!

emergency

CERERI DE URGENTA

Fiti linistiti stiind ca, indiferent de situatia de urgenta aparuta, oriunde te-ai putea gasi in lume, suntem doar la un telefon distanta 24/7 / 365.

3

DOCTORI

Consultanta Servicii medicale in Romania, Recomandari/programari specialisti medicali, Consultanta Servicii medicale in strainatate, Recomandari/programari specialisti medicali

corsica

TURISM

Fie ca sunteti in calatorie de afaceri sau in vacanta cu familia, ne putem ocupa de toate aranjamentele de calatorie – de la rezervare bilete de avion cu compania aeriana preferata pana la locatii de neuitat.

event

ORGANIZARE EVENIMENTE

Sarbatoriti un succes sau un eveniment deosebit, organizam totul pentru Dumneavoastra!

Lasă un răspuns