Sărbători de iarnă cu Consiergo

Goana după cadouri, organizarea vacanței care să bucure întreaga familie sau pregătirea pentru vizitele prietenilor din străinătate te obosesc și îți umbresc bucuria Sărbătorilor? Lasă-le pe mâna unui asistent personal extrem de eficient și rapid – Consiergo.

Sună-ne la 0734.410.000, spune-ne ce-ți dorești și bucură-te de ceea ce este esențial pentru tine!

Call us on +40 737 410 000

Cadourile perfecte? Bifat.

Nu știi niciodată care e cel mai frumos dar pentru părinți sau pentru jumătatea ta, care are deja tot ce-și dorește? Trebuie să te ocupi și de cadourile pentru partenerii de afaceri? Lasă totul în seama Consiergo! Îți vom propune cele mai potrivite cadouri în funcție de personalitatea și preferințele celor care le vor primi, Noi ne ocupăm de împachetare și trimitere, iar tu te vei bucura de zâmbetele mulțumite ale celor dragi.

Seri cu stele Michelin

Pentru a petrece seara de Crăciun sau noaptea dintre ani într-unul dintre cele mai faimoase restaurante din lume, bazează-te pe recomandările noastre. Vom obține pentru tine rezervări chiar și pentru serile complet ocupate, astfel încât să vă puteți bucura de preparate și atmosferă. New York, Sydney, Londra sau Hong Kong sunt la doar un telefon distanță.

Petreceri de 5 stele

Fie că îți dorești să organizezi un mini târg de Crăciun în curtea casei tale, fie că te gândești la o petrecere în stilul anilor ‘20 pentru companie și parteneri, suntem aici să te ajutăm. Cei mai buni organizatori de evenimente vor fi alături de tine, cu „meniul” complet – concept, implementare și factorul wow, pentru petreceri private sau corporate.

Laponia sau Mexic?

Le-ai promis celor mici că în acest an îl vor vizita pe Moș Crăciun chiar la el acasă? Sau ți-ai dori să petreci câteva zile în doi, pe o plajă tropicală izolată? Este momentul să ne povestești despre excursia la care visezi pentru această iarnă! Îți vom oferi cel mai bun pachet de transport, cazare și atracții personalizate, pentru o vacanță de neuitat.

Private Chef de Sărbători

Dacă petreci Sărbătorile acasă și organizezi o masă pentru întreaga familie, îți propunem ceva special – un private chef care să gătească felurile preferate și să facă un show de live cooking. Poate și o sesiune de ornat brioșe pentru cei mici. Și un grătar hawaian pentru cei mari. Opțiunile sunt nelimitate, iar experiența va fi cu siguranță unul dintre cele mai frumoase cadouri de Crăciun.

Turul Târgurilor de Crăciun

Colmar, Viena sau Koln sunt deja destinații clasice pentru cei care iubesc târgurile de Crăciun. Noi avem însă o listă extinsă de astfel de atracții, ce cuprinde orașe precum Praga, Copenhaga sau Talinn. Sunt destinații mai puțin cunoscute, dar la fel de magice, în care vă veți pierde în fermecătoarele târguri cu miros de zăpadă și scorțișoară, cumpărând decorațiuni și savurând o cană de vin fiert. Organizăm o excursie pentru întreaga familie înainte de Crăciun?

Look de vedetă

Ținutele pentru cele mai importante petreceri ale anului trebuie pregătite din timp, iar echipa noastră are acces la cei mai apreciați designeri și stiliști. Solicită o sesiune privată cu unul dintre ei pentru a găsi ținuta potrivită pentru tine, în funcție de personalitatea și evenimentul la care participi. Nu te gândi doar la personalități din România, ci chiar la designerul tău preferat.

Decorează cu stil

Iubești decorațiunile somptuoase de Sărbători, dar nu ai timp sau nu știi să le creezi? Apelează prin intermediul Consiergo la cei mai buni specialiști în domeniu. Fie că ai nevoie de un brad minunat pentru acasă sau de decorațiuni pentru sediul central al companiei, îți suntem aproape cu cele mai bune sugestii. PS. Anul acesta se poartă decorațiunile pastel.

Confort pentru prieteni și familie

Dacă în această iarnă te vizitează prietenii din străinătate sau familia din alt oraș, asigură-te că au parte de cele mai bune condiții de cazare și transport. Asistentul tău Consiergo va organiza serviciul de transport potrivit, în capitală sau în țară, și va găsi hotelul pe placul tuturor. Dacă ai nevoie de idei de program sau plimbări prin țară, tot Consiergo îți este aproape.

Wish – Say – Get
Dorința dumneavoastră este prioritatea noastră!
Tot ce trebuie să faceți este să ne contactați și să ne spuneți de ce aveți nevoie. De restul ne ocupăm noi!

129451