Stimate domnule / Stimata doamna

2018 și-a intrat cu viteză în drepturi și printre task-uri, planuri și to-do list-uri riscăm să pierdem din vedere esențialul. Vă propunem să setăm împreună un set de reguli de aur pentru acest an, care să va ajute să aveti zile mai echilibrate, pozitive și pline de ceea ce contează cu adevărat pentru voi! Vă propunem mai mult timp și liniște, momente memorabile și zâmbete largi. Avem și rețeta!

356369

Call us on +40 737 410 000

356373

Ocupă-te de lucrurile cu adevărat importante

De familie și prieteni, de planurile voastre de viitor sau de următorii pași pentru cariera ta. Lasă task-urile zilnice și time-consuming pentru casă în grija noastră și investește-ți energia în ceea ce contează cu adevărat. Vezi cum te pot ajuta serviciile de personal concierge!

356374

Trăiește experiențe noicu

Dacă vacanțele tale de până acum s-au rezumat la a descoperi destinații turistice populare, îți propunem ca în acest an să-ți lărgești orizonturile cu noi experiențe. Lasă-ne să te ajutăm să pleci în călătoria la care ai visat dintotdeauna, să descoperi locuri și oameni noi și să te îmbogățești spiritual. Ce ai zice, de exemplu, despre o vanatoare de trufe?

356384

Concentrează-te pe educație

Specializarea ta sau cursurile pentru cei mici sunt extraordinar de importante, iar noi știm asta. În funcție de ariile tale de interes te putem ajuta să descoperi și accesezi cele mai bune opțiuni. De la consultanță în alegerea școlilor în străinătate și până la discuții cu cei mai buni specialiști, spune-ne ce îți dorești și se va întâmpla.

356375

Timp petrecut cu familia

Dacă brunch-ul de duminică este deja un obicei la voi în familie, de ce să nu adaugi și o serie de activități în care să vă implicați împreună – lecții de echitație, pictură sau învățarea unei noi limbi străine. Families that play together, stay together!

356376

Ai grijă de sănătatea ta

Pentru că prevenția este uneori mai importantă decât tratamentul, echipa noastră te ajută să ai acces la cele mai noi informații și cei mai buni specialiști. Îți oferim recomandări personalizate în România și în străinătate și îți suntem mereu la îndemână și în caz de urgență.

356377

Dăruiește (aproape) imposibilul

Cineva drag își dorește acces la un meci de tenis sau o intrare backstage la trupa rock preferată? Bilete last minute la cele mai importante evenimente culturale din România? Cu ajutorul nostru poți face întotdeauna un cadou memorabil, trebuie doar să alegi tema și să ne trimiți provocarea!

356378

Oaspeți tratați regește

Prietenii voștri vin pentru prima dată în România? Le putem arăta și povesti împreună tot ceea ce merită știut despre cele mai frumoase locuri – tururi personalizate, ghizi specializați, cine delicioase și surprize cu iz autohton sunt doar la un telefon distanță.

356383

Parteneri mulțumiți

Într-un mediu de business extrem de concurențial, fă un pas înainte și oferă-le partenerilor și clienților tăi ceva în plus, un semn de apreciere și mulțumire. Serviciile de corporate concierge sunt create pentru cei care par că au deja totul, aducând un element vital în viețile lor – timp.

356379

Dăruiește-ți liniște

Sunt milioane de situații în an în care trebuie să fii activ, să ai idei noi, să faci rotițele să se miște. De cele mai multe ori putem face noi asta pentru tine, cu ajutorul specialiștilor din echipa Consiergo, oferindu-ți ție atât de doritele momente de liniște. Îți setezi acest task pe lista de to-do din 2018?

Wish – Say – Get
Dorința dumneavoastră este prioritatea noastră!
Tot ce trebuie să faceți este să ne contactați și să ne spuneți de ce aveți nevoie. De restul ne ocupăm noi!

129451