RAFA NADAL – Summer Tennis Camp

Rafa Nadal a investit talentul și pasiunea sa pentru tenis într-o Academie de înaltă performanță, unde împreună cu echipa lui, formată doar din profesioniști, pregătesc atleți încă de la vârste fragede după un program unic creat după valorile pe care le urmează personal în tenis.

Manacor, Mallorca, Spania este locația Academiei lui Rafa Nadal și de asemenea, locul în care acesta s-a născut. Academia combină tenisul și educația pentru a se asigura că participanții își urmează visul în tenis, fără a-și periclita progresul educațional. Jucătorii se pot caza în Rezidența Rafa Nadal Sport pe parcursul taberei fie singuri sau împreună cu familiile lor.

camp

Programele sunt conturate în funcție de fiecare cursant în parte. Copiii vor beneficia de peste 20 de ore de antrenament pe săptămână, 10 ore de fitness, 4 ore de activități interactive și de relaxare și competiții în fiecare zi de sâmbătă. Serviciile de acomodare (cazare, mese, gustări, servicii medicale și pachete de bun venit) sunt incluse în prețul pachetului.

Nu pierde ocazia de a face parte dintr-un program conceput după modelul lui Rafa Nadal și de a te antrena alături de echipa sa!

*Prețurile aproximative sunt de 2.500 €/ pers/ loc în cameră/ săptămână. Taberele se desfășoară în perioada 23 iunie – 25 august pentru copiii născuți între anii 2000 și 2010.

Wish – Say – Get
Dorința ta este prioritatea noastră!
Tot ce trebuie să faci este să ne contactezi și să ne spui de ce ai nevoie.

De restul ne ocupăm noi!

129451