Luna mai este perfectă pentru deplasări, fie că acestea sunt în țară sau în afară. Așadar, ne-am gândit la câteva evenimente la care merită să participi și o listă de servicii pe care ți le putem oferi oricând.

Te invităm să consulți mai jos recomandările pe care le-am pregătit special pentru tine. Asistenții personali de concierge sunt disponibili 24/7 pentru rezolvarea oricărei solicitări ai avea.

Sună-ne la 0743.410.000, spune-ne ce-ți dorești și bucură-te de ceea ce este esențial pentru tine!

Call us on +40 737 410 000

Email us at: newsletter@consiergo.ro

Momente speciale

Înțelegem că totul trebuie să fie perfect atunci când vine vorba de un eveniment special din viața ta și rezonăm cu tine, așa că echipa noastră se ocupă de toate cerințele tale pentru ca tu să poți savura fiecare clipă de bucurie. Așteptăm să ne contactezi pentru orice solicitare ai avea și noi te ajutăm să ieși din impas și să economisești timp prețios. Suntem la dispoziția ta oricând!

Escapadă colorată

Cunoscut și sub numele de „Great Spring Show”, Chelsea Flower Show 2019, organizat între 21 și 25 mai, este un adevărat spectacol de flori și grădini, susținut de Royal Horticultural Society și o idee excelentă de city break pentru iubitorii de flori și nu numai. Membrii Familiei regale sunt participanți nelipsiți ai fiecărei ediții, iar evenimentul atrage în toate cele cinci zile de desfășurare turiști de pretutindeni.

Evenimente culturale

De la spectacole de operă cum ar fi cel în memoria tenorului Ludovic – „Otello”, „Don Carlo” sau „Nunta lui Figaro”, la spectacole de teatru ca „Omul care a văzut moartea”, „Hamlet” sau „Anonimul venețian”, în luna Mai se anunță numeroase evenimente culturale excepționale. Contează pe Consiergo pentru locuri și rezervări la orice tip de eveniment, chiar și „sold out”!

Dezvoltare personală a familiei

Hobby-urile joacă un rol important în dezvoltarea armonioasă a copiilor, dar și a adulților. Apelează la specialistul tău în concierge pentru a primi recomandări de profesori excelenți de pian, dans, actorie sau fotografie. Sau învățați o limbă străină alături de un expert! Astfel de activități prin care descoperiți lucruri noi împreună vor crea o legătură strânsă între voi.

Sănătate înainte de toate

Echipa Consiergo se ocupă în cel mai scurt timp posibil de tot ceea ce ține de domeniul medical. Fie că ai nevoie de o recomandare de medici specialiști din țară sau din afară, asistentul tău personal de concierge se ocupă ca tu să fii mereu informat și programat întocmai dorinței și solicitării tale. Sănătatea ta este cea mai importantă, nu ezita să ne contactezi!

Un specialist pentru fiecare situație

Fie că ai nevoie de un avocat, notar, specialist în finanțe sau de un arhitect, specialist în branding sau PR, vei avea parte de servicii de consultanță și acces la specialiști renumiți din orice domeniu solicitat de tine. De asemenea, Consiergo oferă recomandări de stiliști, make-up artiști, designeri sau fotografi atent selecționați pentru tine. Așteptăm telefonul tău pentru orice solicitare ai avea.

Auto

Dacă timpul nu îți permite să te ocupi personal de înmatricularea vehiculului tău sau ai nevoie urgentă de un service sau de o tractare, noi suntem aici pentru a te scăpa de griji. Cererile pe care le ai în legătură cu mașina personală sau de serviciu vor fi rezolvate în cel mai scurt timp posibil. Și nu uita, îți putem oferi transferuri simple sau în regim VIP, întocmai cerințelor tale!

Business productiv

Partenerii și clienții tăi sunt extrem de importanți în afaceri, iar un serviciu de corporate concierge le va oferi un lucru esențial, și anume timpul. Cum rutina și responsabilitățile zilnice pot deveni obositoare într-un anumit punct, atenția pe care le-o dăruiești prin intermediul serviciului de corporate concierge îi va motiva și mai mult să evolueze în mediul de business.

Tehnologie cât vezi cu ochii

Dacă ești pasionat de tehnologie, îți recomandăm „Bucharest Tech Week”, cel mai mare festival de tech din România. Testează roboți, drone, VR, smart home, mașini electrice sau hybrid și multe altele. Evenimentul va avea loc în perioada 24-26 Mai, în Piața Universității din București. Pentru mai multe detalii și rezervări te așteptăm să ne contactezi.

Wish – Say – Get
Dorința ta este prioritatea noastră!
Tot ce trebuie să faci este să ne contactezi și să ne spui de ce ai nevoie.

De restul ne ocupăm noi!

129451