lifestyle management - jurnal de concierge

Prima relatare a jurnalului de concierge a fost foarte bine primită, astfel că revenim cu cea de-a doua parte, ce reunește unele dintre cele mai interesante cereri primite de la clienții noștri în ultima perioadă. De la activități pentru o vară plină de adrenalină, până la upgrade-ul home cinema-ului, ne-am bucurat să ne ocupăm de solicitări provocatoare.

#Vacanțe de 5 stele

Finalul verii ne-a găsit obținând intrări pentru clienții noștri la cele mai exclusiviste cluburi din Mykonos sau de pe Coasta de Azur. Am oferit astfel, pe lângă servicii de top pentru transport și cazare, și câteva nopți de neuitat pe insula ce nu doarme niciodată!

#Activități pentru copii

De la instructori de înot, la profesori de tenis sau filme educative, ultima lună a fost dedicată dezvoltării celor mici. Am găsit de fiecare dată varianta cea mai bună și apropiată de casă, oferindu-le copiilor șansa să se dezvolte în domeniul care îi pasionează. De abia așteptăm să vedem primul meci de tenis câștigat!

#Pregătiri pentru un nou an școlar

Alegerea unei grădinițe sau școli este întotdeauna un proces dificil, mai ales atunci când nu ai mult timp de căutări. Astfel, i-am ajutat pe clienții noștri cu un shortlist al celor mai bune grădinițe la care cei mici să se simtă confortabil și să învețe din plăcere! Iată cum am reușit să găsim un match made in heaven!

#Home upgrade

Fie că am ajutat o familie pasionată de bucătărie să-și înnoiască „recuzita” cu cele mai performante electrocasnice de pe piața europeană, fie că am găsit o soluție optimă pentru zona de home cinema a unui cinefil, ne-am implicat 100% în căutarea celor mai eficiente soluții pentru clienții ce au pachete de concierge.

#Dezvoltare personală

Una dintre cele mai originale solicitări a fost din partea unui client Consiergo interesat de un curs de promovare online. Cum există nenumărate variante, atât locale, cât și internaționale, am investit timp în a găsi soluția perfectă, care să răspundă la toate întrebările și să-i contureze primii pași către succes.

Ne-am bucurat de un final de vară super activ, dedicat dezvoltării pe toate planurile! Sperăm că v-am inspirat cu poveștile clienților Consiergo din acest jurnal de concierge și abia așteptăm provocările voastre! Dacă încă nu aveți un asistent de lifestyle management, pentru planul personal sau pentru cel de business, ne găsiți la 0737.410.000.