Conceptul de concierge a apărut demult, ca o extensie a rolului portarului unui hotel, de a…deschide ușa oaspeților care veneau sa se cazeze. Cuvântul, în limba franceză, înseamnă exact portar de hotel (concierge), el fiind cel care oferea informațiile pe care cliențiii i le solicitau. De-aici și până la a înființa un serviciu în sine, prin care aceștia să obțină, la orice oră din zi și din noapte, tot felul de informații, rezervări la restaurante ori de transport, de a vizita obiective turistice și așa mai departe, a fost doar un pas.

Vestea bună este că serviciile de concierge nu sunt disponibile doar în marile hoteluri, ci și în afara acestora, fiind oferite de companii specializate. Paleta acestui tip de servicii este însă mult mai complexă, pentru că acoperă o gamă extinsă de cereri dintre cele mai diverse.

Nevoile unei familii, numeroase sau nu, sunt extrem de variate, fie că este vorba despre solicitări curente, fie că este vorba despre nevoi care apar punctual, pe neașteptate. Dacă cele curente pot fi mai ușor gestionate, deși vin la pachet cu un mare efort de timp și de bani, problemele de rezolvat, care apar punctual, pot fi greu de rezolvat fără un suport adecvat.

Exact aici intervin și sunt perfecte serviciile de concierge. Practic, compania preia, la fel ca un asistent personal, toate sarcinile ce decurg din problema apărută și se ocupă de rezolvarea acestora. Nu, nu vorbim despre a trimite pe cineva să-ți facă, simplu, cumpărături de la piață – deși inclusiv acest lucru poate fi asigurat printr-un abonament de concierge – ci despre lucruri complicate și greu de rezolvat.

Nu ai realizat cat de repede trece timpul si ziua soției este peste câteva zile? Vrei să îi faci o surpriză frumoasă, dar timpul nu-ți permite să te duci în magazine ori să navighezi pe internet pentru a căuta perechea de cercei pe care și-o dorește?  E simplu: investește în timpul tău și apelează la serviciile de concierge, exact ca la un asistent personal. Ai posibilitatea să spui ce-ți dorești, să obții rapid câteva dintre cele mai potrivite variante și să ai la timp cadoul dorit. Mai mult, dacă vrei ca alături de cutiuța cu bijuterii să existe și două bilete de avion, cu rezervarea aferentă, pentru un weekend de poveste, ori sa ii umpli casa de flori, nici asta nu reprezintă o problemă.

Exemplele pot continua la nesfârșit, fiind dintre cele mai diverse, dar cel mai important aspect este următorul: concentrează-te pe job sau afacere și cumpără timp prețios pentru tine și familia ta, lăsându-i pe alții să rezolve în locul tău problemele mici și mari ale acesteia. Printr-un abonament de concierge, de fapt, treci pe un alt nivel și te resetezi pentru un nou stil de viață.

Serviciile de concierge sunt disponibile de peste 10 ani prin echipa Consiergo și pot fi accesate prin abonamente standard sau personalizate.