O piele netedă și un corp atletic sunt mărci ale sănătății, pe care oricine și le dorește. Ce înseamnă în momentul de față estetică la superlativ? Intervenții care să-ți redea naturalețea fără a-ți afecta activitatea de zi cu zi sau calitatea pielii pe termen lung. Apelează și tu la tehnicile non-invazive de rejuvenare sau slăbit, pentru un boost de încredere la început de vară!

Clinica Elite Estet, partener Consiergo, excelează în tratarea problemelor dermatologice și de greutate, propunând proceduri de rejuvenare a pielii și remodelare corporală, într-un spațiu primitor, ce dezvăluie răsfățul suprem. Iată doar câteva dintre procedurile marca Elite Estet, recoamndate de către Consiergo!

Call us on +40 737 410 000

1Aparatura de ultima generatie

Vanquish, Exilis, Exilite, X-Wave, LymphaStim – sunt printre cele mai noi si avansate tehnologii din domeniul esteticii medicale non-invazive, acum disponibile si in Romania, la Elite Estet, pentru proceduri nedureroase si rezultate vizibile si de lunga durata, bazate pe studii clinice extensive.

Cei mai buni specialisti

Bazeaza-te pe sfaturile terapeutilor, specilizati in kinetoterapie, cosmetica sau nutritie, pentru a alege tratamentele exclusiste de care ai nevoie.

Confidentialitate

Vizita la Elite Estet este o experienta personala si confidentiala, fiecare sala de tratament beneficiaza de sala privata si dressing, articole cosmetice si game de machiaj premium. In plus clinica poate fi inchisa la cerere pentru maxim de intimitate.

Celulita este o problemă comună a celor mai multe femei. Folosind terapia cu unde de șoc acustice – X-Wave – pielea își recapătă elasticitatea. Punerea în mișcare a sistemului limfatic are, de asemenea, beneficii importante long term – ajută corpul să se refacă mai rapid și detoxifiază celulele.

Fie că ai celulită pe coapse, fese sau brațe, de gradul 1, 2 sau 3, câteva ședințe recomandate de către terapeuți vor îndepărta aspectul inestetic de coajă de portocală.

Nicicând nu e un moment mai bun ca azi să corectezi acele linii și riduri de pe frunte sau decolteu! Adresate deopotrivă femeilor și bărbaților, tratamentele eficiente de rejuvenare facială fără bisturiu sunt realizate cu aparatele BTL Aesthetics, o companie premiată la nivel mondial pentru inovație.

Dacă îți dorești o privire mai luminoasă, alege Elite Eyes, una dintre cele mai căutate terapii de către vedetele de cinema. Cearcănele și ridurile sunt estompate grație stimulării producției de colagen, iar rezultatele durează până la 2-3 ani.

Poți slăbi câțiva centimetri din talie, dacă-ți dorești o siluetă suplă în timp scurt, fără a fi necesar timp de recuperare, precum în cazul operațiilor dureroase! Secretul remodelării corporale non-invazive stă în tehnologia de ultimă generație folosită. Vanquish este singurul tratament care reduce circumferința abdomenului și coapselor, fără a-ți atinge corpul. Încerci și tu?

Wish – Say – Get
Dorința dumneavoastră este prioritatea noastră!
Tot ce trebuie să faceți este să ne contactați și să ne spuneți de ce aveți nevoie. De restul ne ocupăm noi!

129451