Fii fără grijă, ne ocupăm noi de sănătatea ta!

Fii fără grijă, ne ocupăm noi de sănătatea ta!

 

 

Noi suntem Consiergo: Ce avem special? Simplu! Oferim servicii premium de concierge în București și în țară. Noi, cei de la Consiergo, știm că, acum, mai mult decât oricând avem nevoie de medici și de cele mai bune îngrijiri medicale. Fii fără grijă, ne ocupăm noi de sănătatea ta! Avem grijă să te simți în siguranță!

 

Doctorii sunt mereu alături de noi. Mai ales la nevoie. Știm, noi simplificăm adesea lucrurile, dar medicii sunt niște personale complexe. Majoritatea dintre aceștia au extra expertize într-un domeniu sau altul. Doctorii sunt cei care te scapă de durere, de stres, ei sunt cei care pot să iți salveze viața.

În toată lumea există câteva sute de specializări și subspecializari medicale. Cele mai des frecventate de pacienți? Alergologie și imunologie, cardiologie, dar mai ales de stomatologie.

Haideți să le luăm pe fiecare în parte:

Alergie/Imunologie

Tratează dezechilibrele sistemului imunitar, care generează afecțiuni precum astmul, eczemele, alergiile la mâncare sau la înțepăturile la insecte și bolile autoimune.

Cardiologie

Este vorba despre experții în problemele inimii și a vaselor de sânge. Ei diagnostichează și tratează afecțiunile cardiace precum cardiopatia ischemică, infarctul, insuficiența cardiacă și aritmiile.

Stomatologie

Previne și tratează afecțiunile dinților precum și a celorlalte părti care alcătuiesc, împreună, cavitatea bucală.

 

Fii fără grijă, ne ocupăm noi de sănătatea ta!

 

Trăiești într-un ritm de viață alert, în care problemele personale se află întotdeauna pe ultimul loc? Lasă-ne pe noi să ne ocupam de sănătatea ta. Putem să îți oferim consiliere medicală, să îți programăm vizitele la cei mai buni medici din tara și din străinătate, le putem ține evidența, iți dăm remindere și chiar te ducem acolo daca ai nevoie.

Știm că este o problemă delicată, însă noi ne străduim să îți oferim recomandări personale, pentru a te simți cât mai bine. Suntem o echipă antrenată pentru a îndeplini dorințele și nevoie tale în cel mai scurt timp și cu cea mai mare confidențialitate.

Putem să contribuim la sănătatea ta. Contactează-ne!