Începe vara cu forțe proaspete alături de Consiergo! Te ajutăm să-ți organizezi vacanțele, îți oferim recomandări de locuri „altfel” pe care le poți vizita, rezolvăm cereri de ultim moment și solicitări din: Lifestyle & Wellness, Casă & Administrative, Turism & Evenimente sau Recomandări medicale.

Sună-ne la 0743.410.000, spune-ne ce-ți dorești și bucură-te de ceea ce este esențial pentru tine!

Call us on +40 737 410 000

Email us at: newsletter@consiergo.ro

Momente vii

De la spectacolul extraordinar de culori al baloanelor cu aer cald din Cappadocia, la care poți asista urmând o drumeție, călărind sau chiar plutind deasupra canionului cu unul dintre baloane, la câteva zile de relaxare pe Coasta Amalfi sau pe Riviera Franceză, echipa noastră se ocupă de toate detaliile excursiilor tale. Tot ceea ce trebuie să faci este să ne comunici dorințele tale și noi le vom îndeplini.

Artă sub toate formele

FITS – „Festivalul internațional de teatru de la Sibiu” se va desfășura între 14 și 23 iunie și propune 540 de evenimente culturale care cuprind piese de teatru, circ contemporan, operă, dans, muzică, conferințe, expoziții și altele. Ediția din acest an are ca temă ARTA DE A DĂRUI și invită toți iubitorii artelor spectacolului să ia parte la ampla sărbătoare. Pentru mai multe detalii și rezervări îți stăm la dispoziție oricând!

415179

Acces la evenimente „sold out”

Chiar și în cazul unui eveniment „sold-out”, echipa noastră se ocupă de accesul tău în cadrul acestuia. Fie că este vorba de o premieră în lumea teatrului, a operei sau vorbim despre vizitarea unor obiective turistice unde accesul este extrem de solicitat și limitat, Consiergo preia cererea ta și o rezolvă în cel mai scurt timp posibil. Contactează-ne!

415180

Rezervări sportive de ultim moment

Ploaia torențială, traficul blocat și rezervările de ultim moment aproape imposibile nu reprezintă un obstacol pentru echipa Consiergo. Am rezervat un teren de basket acoperit într-un timp foarte scurt, la cererea unuia dintre clienți. În plus, am identificat și furnizorul pentru mingile preferate, Spalding. Suntem aici 24/7 pentru orice solicitare ai avea, nu ezita să ne contactezi!

Transferuri VIP rapide

Ai nevoie de închirierea unui avion privat, a unui elicopter sau a unui yacht? Noi te ajutăm rapid! De asemenea, asistentul tău de concierge se ocupă de servicii VIP shuttle în aeroport, șoferi personali sau limuzine pentru tine și invitații tăi, în diferite ocazii. Cerințele tale sunt preluate în cel mai scurt timp posibil și soluționate la cel mai înalt grad de confidențialitate pentru ca tu să ai parte de confort maxim.

Petreceri și shopping personalizat

Dacă ai nevoie de cineva care să organizeze o petrecere corporate pentru partenerii tăi de business sau o petrecere privată și îți dorești ca totul să aibă o notă personală, echipa noastră de concierge se ocupă de shopping personalizat și de toate detaliile evenimentului. Noi vom câștiga timp prețios pentru tine, astfel încât tu să te poți bucura de momentele speciale ale petrecerii.

Activități de vacanță

Cauți profesori de fotografie, limbi străine, pian sau gimnastică pentru copii pe perioada verii? Noi îți stăm la dispoziție cu recomandări. Timpul liber pe care îl au copiii în vacanță poate fi investit cu succes în activități care le vor dezvolta creativitatea în diverse arii de interes. Contează pe Consiergo pentru recomandări de specialiști atent selecționați pentru tine!

Experiențe culinare

Dacă destinația ta de vacanță este Maldive, trebuie neapărat să bifezi pe lista ta de locuri vizitate Restaurantul Ithaa. Acesta este proiectat în așa fel încât să poți lua cina în adâncurile oceanului, având de jur împrejur pereți de sticlă prin care poți admira nenumărate specii de pești. O experiență în adevăratul sens al cuvântului. Sună pentru o rezervare.

O imagine impecabilă

Fie că ai nevoie de consultanță de imagine unde vorbim de stiliști, make-up artiști sau designeri sau ai dori o recomandare de SPA sau centru de înfrumusețare pentru un tratament special, sună-ne pentru a-ți da câteva idei de specialiști în domeniu sau de locuri unde poți merge cu încredere. Te asigurăm că vom căuta servicii întocmai cerințelor tale pentru a beneficia de un tratament impecabil.

Wish – Say – Get
Dorința ta este prioritatea noastră!
Tot ce trebuie să faci este să ne contactezi și să ne spui de ce ai nevoie.

De restul ne ocupăm noi!