evenimentele de jazz 2018

“Există două tipuri de muzică – bună și proastă! Eu cânt muzica bună!” – Louis Armstrong.

Dacă te afli printre iubitorii de jazz, înseamnă că deja poți plănui următorul eveniment. Fie că vrei să dansezi pe străzile Genevei sau să înveți pași de Lindy Hop în cadrul unor ateliere bine definite, asistentul tău personal te poate sprijini în organizarea unei călătorii relaxante anul acesta.

Pentru a-ți ușura căutările și a te ajuta să-ți completezi agenda, iată o listă de evenimente internaționale pe care trebuie să le bifezi. După ce alegi preferatele, Consiergo este la un telefon distanță!

Evenimentele de jazz ale toamnei

6-9 septembrie: Swingmazo 2018 – Această tabără organizată în nordul Spaniei este un eveniment foarte flexibil: poți participa numai la atelierele de dans sau doar la petreceri și, în rest, să te relaxezi în cabanele de lemn extrem de pitorești. Dacă nu ai dansat niciodată Swing, nu e timpul pierdut. O serie de profesori sunt gata să-ți arate tainele și să-ți dea motive să revii și anul următor. Poți vedea detalii despre eveniment pe site.

7-9 septembrie – Perugia Swing Festival 2018 – Ești gata să petreci un weekend cu Happy Feet – Swing Dance School? 10 ore de cursuri, 5 profesori internaționali, 3 petreceri, 2 trupe fabuloase și DJ! Pentru a te bucura de timpul petrecut la Swing and Fun, între orele de curs te poți plimba în Parco Città della Domenica, primul parc din Italia! Descoperă mai multe aici sau apelează la serviciile de concierge din pachetul tău anual!

21-23 septembrie: Shake That Lake 2018 – Cea de-a patra ediție a Festivalului Internațional Lindy Hop și Solo Jazz din Geneva își deschide porțile pentru iubitorii de muzică bună. Ca și în anii precedenți, evenimentul va găzdui trei petreceri cu trupe LIVE într-un loc în care te vei distra întreaga noapte. Află detalii aici.

27 septembrie – 1 octombrie: Lindy Harvest 2018 – Workshop-ul anual se întoarce în Edmonton, Canada, cu noi surprize, în compania suedezilor Harlem Hot Shots, Mimmi Gunnarsson Bringlöv și Fredrik Dahlberg. Cei doi sunt unii dintre cei mai buni Lindy Hopperi moderni, care iubesc dansul și muzica. Cursuri pentru începători și avansați, concursuri, dansuri de societate și multă muzică live sunt în agenda evenimentului. Click pentru informații.

27-30 septembrie: Sicily Dance Camp 2018 – Tabăra de dans din Sicilia te invită să te bucuri de un program special alături de artiști și profesori care împărtășesc aceeași pasiune pentru muzica lui Louis Armstrong. Consultă programul aici.

28-30 septembrie: Stomp Off 2018 – Așteaptă-te la un eveniment special și uimitor ce va include Jazz autentic și Charleston, urmând ca finalul atelierelor să fie marcat de show-ul alături de profesori. Tabăra va avea loc în Cologne, Germania.

5-7 octombrie: Jazz with Ramona – Dacă pașii te poartă prin Sydney, Australia, în luna octombrie te poți opri puțin din drumul tău pentru workshop-urile de Jazz ale Ramonei Staffeld. Distracția și muzica live sunt asigurate, iar tu vei căpăta, pe lângă o stare de bine, și experiență în ale dansului.

19-21 octombrie: Almeria Swing Fest IV 2018 – Festivalul național de Swing din Almeria găzduiește timp de trei zile cele mai îndrăgite workshop-uri de Lindy Hop, Collegiate Shag, Balboa și Solo Jazz, alături de profesori extraordinari, petreceri, muzică live și multe alte activități pe care nu trebuie să le ratezi. Află mai multe aici.

Evenimentele de jazz ale iernii

3-4 noiembrie: Ksenia Parkhatskaya solo jazz workshop 2018 – Cunoscuta dansatoare Ksenia Parkhatskaya vine în noiembrie în Brighton, UK pentru a susține o serie de cursuri în stilul Jazz solo. Merită să întâlnești un așa profesionist cu experiență, pentru momente demne de povestit prietenilor.

9-11 noiembrie: Moonshine Lindy and Blues Festival 2018 – Într-un decor scoțian, satul Peebles din UK găzduiește cea de-a treia ediție a festivalului Moonshine, pe ritmuri de Lindy Hop, Blues și Jazz. Totul se desfășoară în incinta hotelului Peebles Hydro, care dispune de o piscină încălzită, saună, baie de aburi și jacuzzi. Există, de asemenea, o mulțime de locuri ce merită explorate în jurul satului Peebles, inclusiv plimbări pe deal și la ruinele castelului din apropiere. Găsești mai multe detalii pe site.

9-11 noiembrie: Thessaloniki Swing Festival 2018 – Grecia este următoarea destinație în care te poți delecta cu ritmurile favorite, alături de trupa Meschiya Lake & Dizzy Birds. Petrecerile se vor ține lanț, iar cursurile alături de profesori experimentați te vor duce la un alt nivel. Detaliile de care ai nevoie se găsesc aici.

16-19 noiembrie: Cirque du Solo 2018 – Solo Jazz este una dintre cele mai rapide și mai independente căi de a te dezvolta ca dansator! Îți îmbunătățește capacitatea de a te deplasa cu echilibru, ritm, eleganță și oferă un bogat repertoriu de pași. În acest weekend berlinez poți urmări spectacole minunate și chiar să urci pe scenă dacă ai curaj!

23-25 noiembrie: Winter Swing Weekend 2018 – Dans pe săturate! Alătură-te, pentru un weekend, celor șase profesori internaționali de Solo Jazz și Liny Hop în Edinburgh, UK. Asistentul tău Consiergo îți poate rezerva biletele și camera de hotel!

14-16 decembrie: XmaSwing 2018 – Augsburg, Germania te invită la workshop-urile dedicate muzicii de calitate, Lindy Hop și Solo Jazz pentru a te distra în pași de dans. Petrecerile au o atmosferă festivă, de vreme ce evenimentul are loc în preajma Crăciunului.

Dacă te-ai hotărât să te distrezi în pași de Swing și să te bucuri de evenimentele de jazz de calitate, noi te putem ajuta cu rezervările! Consiergo îți stă la dispoziție 24/7 – 0737.410.000.