evenimente culturale concierge
evenimente culturale conciergeAtunci când îți dorești să evadezi din agitația cotidiană, sa iti încarci pozitiv mintea și să îți limpezești ochii cu un alt tip de frumusețe, acea care te face să te simți cu adevărat mai bogat, optează pentru o serie de evenimente culturale! Luna martie îți rezervă  o mulțime de surprize tentante, odată cu sosirea primăverii, festivalurile și evenimentele culturale înfloresc.  Un lucru este cert – nu vei regreta niciodată faptul că ai investit timp în tine.

Marți, 6 martie, se desfășoară #CEPUNEMÎNRAMĂ? – DIALOG CU PUBLICUL LA PRIMA CONFERINȚĂ – în spatiul expozițional ARCUB. Vei putea sta de vorbă cu artistul belgian Pierre Van Hulle. Acesta va deschide dialogul cu publicul în cadrul primei conferințe din seria #CePunemÎnRamă? din acest an. Deoarece calitatea unei opere este stabilită întotdeauna de către cititor, ai posibilitatea să dezbați împreună cu Pierre conceptul de arta contemporană ca bucurie a experimentării.

Dacă ești pasionat de modă, înseamnă că nu trebuie să lipsești de la fermecătoarea incursiune în lumea modei care va avea loc pe 7 martie la ora 19, pe Str. Popa Soare, nr. 40. În cadrul expoziției „ISTORIA MODEI EUROPENE – Eleganță, stil și lux” vei putea descoperi care sunt cele mai spectaculoase momente din istoria costumului și a stilului din Europa.

Pe 15 și 16 martie, orchestra simfonică a Filarmonicii “George Enescu” va susține un concert la Ateneul Român. Programul conține partituri de Frédéric Chopin și Johannes Brahms. Iată un eveniment muzical sensibil pe care merită să îl treci în agenda de weekend!

Coregraful Gigi Căciuleanu pune în scenă un spectacol inedit la Teatrul Național București. Pe 17 martie ești invitat la piesa L’Om Dada, un manifest pentru destinul ființei umane și dadaism.

Dacă nu ai avut vreme să-ți iei bilete la Gaițele până acum, trebuie să ajungi la Odeon! Piesa de Alexandru Kiriţescu, în regia lui Alexandru Dabija, se va juca pe 21 martie, orele 19-21:30.

Apelează la asistentul tău personal din cadrul Consiergo pentru rezervări la spectacole și evenimente culturale. Contact: 0737 410 000.