The Wardrobe

„Consiergo, compania de servicii premium de concierge, mereu in pas cu tot ce este nou si atractiv pentru clientii sai, sustine noile start-up – uri, aducandu-le in atentia celorlalti 800 membri ai sai.
Facem acest lucru deoarece noi, echipa Consiergo, credem in business-urile care vin pe piata cu ceva nou, special, de o calitate remarcabila si care aduc clientilor nostri, dar si publicului general, posibilitatea de a-si transforma o activitate de rutina intr-o experienta deosebita.
Este si cazul The Wardrobe! Recent, Consiergo le-a prezentat clientilor sai, si mai ales clientelor, o noua modalitate de a face shopping: intr-un spatiu special, relaxant, in compania unui stilist personal. The Wardrobe inseamna buna dispozitie, intr-un mediu special amenajat, dar si o discutie relevanta cu un stilist aflat la dispozitia clientului pentru a-l ajuta sa aleaga hainele care ii exprima cu adevarat personalitatea.
Atmosfera din boutique-ul din strada Banul Antonache, a fost reprodusa la sediul Consiergo, special pentru clientii nostri, in cadrul unui eveniment in care bunul gust si rafinamentul au fost prioritatile noastre in calitate de organizatori.
Ceea ce diferentiaza The Wardrobe de orice alt magazin, este calitatea si unicitatea produselor. Acest nou si foarte chic boutique colaboreaza cu tinerii designeri din Florenta, care au toata atentia indreptata spre detaliu. Piesele selectionate si prezentate de The Wardrobe vin sa expuna clientilor arta din spatele modei contemporane.Personal shopper-ul care va sta la dispozitie la The Wardrobe, in persoana Roxanei Miu, a colaborat cu Emporio Armani timp de patru ani si experienta dobandita este acum pusa in slujba clientilor care vor sa se elibereze de rigorile tendintelor si sa redescopere bucuria de a purta hainele pe care dintotdeauna si le-au dorit”.