La masa cu David Beckham – Fotbal Extravaganta

Pentru dumneavoastra, avem o propunere speciala:

“The Fotball Extravaganza”

Un eveniment premium pentru iubitorii fotbalului, care va avea loc la Londra pe 1 septembrie 2015.  Consiergo detine pentru un numar limitat de pachete de acces la acest eveniment, unde participarea este posibila doar pe baza de recomandare.
Va rugam sa primiti mai jos detalii despre pachetele pe care vi le oferim. Avand in vedere disponibilitatea limitata, avem rugamintea sa ne transmiteti rezervarea dumneavoastra cat mai curand posibil.
Data: Marti, 1 Septembrie, 2015
Locatia: Hotelul Grosvenor House, Londra
Descris de Sir Alex Ferguson ca “cea mai importanta cina din calendarul fotbalistic”, “Fotbal Extravaganta” se afla la cea de-a 20-a editie anul acesta, invitatul de onoare fiind David Beckham care va fi distins cu “The Legend of Football Award”. Acest eveniment caritabil, a caror fonduri se strang pentru Music Industry Therapy Charity, va avea loc pe 1 Septembrie la hotelul Grosvenor House din Londra. Cina exclusivista este sustinuta atat de lumea fotbalistica cat si de industria muzicala, iar toate fondurile stranse vor fi donate in scop caritabil. Vor fi si cateva surprize din industria muzicala. Anul acesta “Fotbal Extravaganta” va sarbatori 20 de ani de fotbal si evenimente caritabile care pana in momentul actual au adunat donatii in valoare de 7 milioane de lire, ajutand astfel la sustinerea a mii de sesiuni de terapie prin muzica pentru persoane vulnerabile din Regatul Unit.
In ultimii 20 de ani, David Beckham a devenit o legenda la nivel mondial, cu peste 17 de trofee importante obtinute de-a lungul unei cariere de top la Manchester United, Real Madrid, LA Galaxy, AC Milan si Paris Saint-Germain. Ocupand de doua ori locul doi in clasamentul FIFA al celor mai buni jucatori din lume, Beckham a fost primul jucator englez care a castigat campionatul ligii in patru tari diferite – Anglia, Spania, Statele Unite ale Americii si Franta. Printre invitatii de onoare a anilor trecuti s-au aflat: Sir Stanley Matthews CBE, Sir Bobby Robson CBE, Sir Bobby Charlton CBE, Kenny Dalglish MBE, Sir Alex Ferguson CBE, Alan Shearer OBE, Teddy Sheringham MBE, Harry Redknapp, Eric Cantona, Jose Mourinho, Pele and Ryan Giggs.

Pachete: 
Pachetul de Intalnire: Oaspetii sunt intampinati cu sampanie la hotel, se vor intalni personal cu David Beckham si vor fi facute fotografii profesionale cu invitatii si acesta. De asemenea, pachetul include locuri la o masa de 10 persoane situata in zona Premium la Awards Dinner, plus cina si bautura in sine. Acest pachet include asistenta locala pe tot parcursul serii.
Cost: 13000 de lire + TVA pentru o masa de 10 persoane.

Pachetul Standard: Acesta include o masa de 10 persoane, un meniu cu 4 feluri si bautura oferita la receptia evenimentului.
Cost: 6000 de lire + TVA pentru o masa de 10 persoane.

*Va rugam sa luati in calcul ca pretul si disponibilitatea biletelor se pot schimba in functie de rezervarile ce apar. 

Va multumim si va stam la dispozitie!
Echipa Consiergo