Reîncarcă-ți bateriile într-un colțișor de rai din țară în care cu siguranță vei găsi liniștea pe care o meriți din plin și te vei putea deconecta de la haosul cotidian.

Te invităm să consulți recomandările pe care le-am pregătit pentru tine și te așteptăm să ne contactezi pentru a-ți organiza următoarea escapadă!

Sună-ne la 0743.410.000, spune-ne ce-ți dorești și bucură-te de ceea ce este esențial pentru tine!

Call us on +40 737 410 000

Email us at: newsletter@consiergo.ro

Cabana Moților

La doar 12 km de Lacul Beliș și 50 de km de Parcul Național Apuseni, locația are o priveliște superbă, fiind situată pe un deal și având ferestre largi, fără perdele, pentru a putea admira tabloul natural oriunde te-ai uita. Mâncarea este pregătită în bucătăria proprie, iar atmosfera este una caldă, primitoare. Dacă te gândești la un weekend în Mărișel, Cluj, te așteptăm să ne contactezi pentru a ne ocupa de detaliile călătoriei tale.

Păstrăvăria Brătioara

Aerul curat, priveliștea care îți taie răsuflarea și liniștea absolută sunt lucrurile care descriu locația de la poalele munților Iezer. La Brătioara, cea mai veche păstrăvărie naturală din România, te poți relaxa citind o carte în hamac sau pe terasa complexului, plimbându-te pe poteci întortocheate prin natură sau jucându-te tenis sau fotbal alături de copii. De aici puteți vizita Mănăstirea Slănic, aflată la doar 41 de km depărtare de Cândești, Argeș, locația Păstrăvăriei.

Pensiunea Roșia

Aflată în tradiționalul sat Roșia din Bihor, pensiunea dispune de terasă pentru fiecare cameră, iar priveliștea este absolut uimitoare. La doar 100 m de Peștera cu Cristale, 2 km de Moara cu Apă, 7 km până la Păstrăvăria Șoimuș și 40 de km până la Peștera Urșilor, locația este una în care te vei putea desprinde alături de cei dragi de agitația urbană.

Cerdacul cu Lavandă

Un loc de poveste care integrează un mic colț din Provence în inima unui sat din Transilvania, Cerdacul cu Lavandă îmbracă culoarea plantei și parfumul inconfundabil al acesteia. Păstrând autenticitatea celor 100 de ani ai României, pensiunea este o destinație unde veți reuși cu siguranță să uitați de grijile de zi cu zi.  Locația se regăsește aproape de Măgura Moigradului, satul Brebi, în Județul Sălaj.

Delta Royal

Un complex aflat pe malul lacului Razim, la 8 km de Cetatea Enisala, Delta Royal reprezintă un adevărat colț de rai printre canalele Dunării. Aici veți găsi locuri de cazare în căsuțe de stuf și vă veți putea bucura de liniște și relaxare deplină. De asemenea, veți putea savura bucate preparate în bucătăria proprie. În plus, pentru iubitorii de pește locația are și o fermă piscicolă, certificată ecologic.

Motel Cinciș

Situat în Hunedoara, la 5.9 km de Castelul gotic-renascentist al Corvinilor, 7.5 km de Mănăstirea Prislop și la 30 de km de Parcul Național Retezat, Motelul Cinciș este amplasat pe malul lacului cu același nume și oferă camere decorate individual în stil Art Deco. Oaspeții își pot reîncărca bateriile și se pot bucura de mese în aer liber pe cele două terase cu vedere panoramică spre Lacul Cinciș.

Wish – Say – Get
Dorința ta este prioritatea noastră!
Tot ce trebuie să faci este să ne contactezi și să ne spui de ce ai nevoie.

De restul ne ocupăm noi!

129451