Stimate domnule / Stimata doamna,

Primăvara vine mereu cu energie și idei noi, planuri ambițioase și experiențe neașteptate! Te susținem în noile tale aventuri și îți propunem experiențe inedite pentru minte și trup – trebuie doar să îți contactezi asistentul personal din cadrul Consiergo.

Nu uita și de cadourile pentru doamne în luna martie, ai numeroase idei pe blog, chiar aici.

Call us on +40 737 410 000

Look good, feel good!

Dacă te-ai hotărât să îți reîncepi antrenamentele, îți sugerăm să încerci air yoga, unul dintre cele mai căutate exerciții în rândul vedetelor internaționale. Iar dacă vrei să înveți un nou sport, te poți relaxa la golf, fie indoor, alături de un simulator al celor mai interesante trasee din lume, fie outdoor,  într-un resort din afara țării. Spune-ne ce te atrage și îți recomandăm cea mai bună variantă!

Tratamente cosmetice personalizate

Cum majoritatea clinicilor de înfrumusețare dispun de aparatură de ultimă generație, se vorbește tot mai des despre cum sunt combinate aceste tehnici pentru a obține tratamente personalizate, cu rezultate deosebite. Îți recomandăm să încerci tratamentul EXILIS ELITE pentru fermitatea pielii, o noutate absolută, adorată de către clienții noștri. Sună-ne și ne ocupăm de programare.

Ești ceea ce mănânci

Legumele și fructele proaspete te îmbie la tot felul de combinații, dar știi ce anume vă face bine ție și familiei tale? Un nutriționist te poate ajuta să iei cele mai bune decizii, să faci cele mai sănătoase (și delicioase) combinații și să obții maximul din efectul ingredientelor pe care le folosești. Cei mai buni specialiști sunt mereu ocupați, dar noi îți vom găsi un loc pe listele lor!

Detox begins in 1,2,3!

Primăvara e cel mai bun moment pentru o sesiune de detox. Printr-o dietă personalizată, o serie de exerciții fizice și meditație elimini factorii nocivi și îți pregătești corpul și mintea pentru un nou sezon. Unul dintre preferatele clienților Consiergo este un program care are loc chiar în România, de câteva ori pe an și promite un New You. Dacă ești pregătit, îți putem obține un loc chiar pentru sesiunea din 17 martie.

Things to try – Life coaching

Nu, nu este doar o modă, este o metodă prin care te auto-descoperi și auto-depășești. Un coach nu îți va spune ce să faci, ci îți va pune întrebările care te vor ajuta să-ți găsești singur răspunsurile căutate. Este o experiență transformativă pe care trebuie să o încerci, fie că vrei să faci un nou pas în carieră, fie că vrei să te înțelegi mai bine – îți recomandăm un specialist?

 

Cultivă-ți talentul!

Ai fost mereu interesat de culturile asiatice, dar n-ai avut timp să aprofundezi? Faci cele mai frumoase fotografii din grup sau îți place să pictezi răsăritul? E clar că trebuie să faci următorul pas pentru a-ți cultiva pasiunile și talentul. Spune-ne în ce domeniu ai vrea să te dezvolți și vom stabili o întâlnire cu trainer-ul care ți se potrivește cel mai bine!

 

O viață culturală activă

Se întâmplă atât de multe lucruri în lume încât ți-e greu să ții pasul – un festival de muzică rock în Portugalia, o nouă expoziție la MoMA sau o piesă de teatru la TNB sunt de neratat pentru tine? Atunci spune-ne ce domenii te interesează și îți vom crea o listă personaliztă pentru acest an. Ne ocupăm și de rezervări pentru cele mai bune locuri, bineînțeles!

 

Cadouri speciale

Dacă pare că cei din jurul tău au totul și niciun dar nu e suficient de bun, te sfătuim să te orientezi către cadouri din suflet. Un item de piele personalizat pentru un businessman activ, seria de cărți Harry Potter cu autograf pentru un puști pasionat de magie sau o ie autentică pentru prietena ta stabilită la New York. Pune-ne imaginația la încercare, te vom ajuta cu plăcere!

 

Experiențe inedite…acasă

Pentru weekend-urile pe care le petreceți acasă, gândește-te la ceva inedit și distractiv! Poate fi un chef care să facă un show de live cooking cu felurile voastre preferate, un artizancare să vă inițieze în arta olăritului, sau un actor care să se joace creativ cu cei mici. Spune-ne ce vă distrează și ne ocupăm noi de restul detaliilor!

Wish – Say – Get
Dorința dumneavoastră este prioritatea noastră!
Tot ce trebuie să faceți este să ne contactați și să ne spuneți de ce aveți nevoie. De restul ne ocupăm noi!

129451