Vara aceasta bucură-te de destinații în Europa care te vor face să te simți ca atunci când călătorești în insule exotice. Cine a spus că nu te poți bucura de ape turcoaz, de nisip fin și de peisaje senzaționale și pe continentul nostru?

Te invităm să consulți recomandările noastre pentru vacanțe de neuitat!

Sună-ne la 0743.410.000, spune-ne ce-ți dorești și bucură-te de ceea ce este esențial pentru tine!

Call us on +40 737 410 000

Email us at: newsletter@consiergo.ro

Mykonos – Grecia

Mykonos ar putea fi numit colțul de rai al petrecăreților. Pentru cei care iubesc petrecerile pe plajă, la piscină sau în cluburi, insula Mykonos este alegerea perfectă.  Casele albe cu obloane albastre, tavernele cochete, marea de un albastru uimitor și cerul însorit sunt doar câteva lucruri care descriu micul paradis. Câteva dintre plajele care merită vizitate sunt Kalo Livadi, Agios Ioannis și Paraga. Închirierea unei bărci oferă accesul la mai multe dintre acestea, ia în considerare aceasta variantă!

La Maddalena – Sardinia – Italia

Dacă nu ai ajuns încă aici, arhipelagul La Maddalena îți oferă senzația unei vacanțe în Bali. Aflate între Sardinia și Corsica, cele șapte insule au unele dintre cele mai spectaculoase plaje din Italia și se bucură de ape curate și clare. Turismul nu a început să se dezvolte de mult timp și încă poți savura plăcerea unor locuri mai puțin populate, care își păstrează naturalețea. Insulele Maddalena se află la doar 20 de minute distanță de mers cu feribotul de portul Palau din Sardinia.

Corsica – Franța

Corsica este o insulă pe care vei dori s-o explorezi în totalitate. De la satele de pescuit din nord, din Cap Corse, la paradisul iubitorilor de surf din Bonifacio și până la frumoasele plaje de nisip din Porto-Vecchio, în Corsica sunt nenumărate locuri care merită vizitate. Bucură-te de aproximativ 11 ore de soare pe zi și relaxează-te în totalitate, noi vom câștiga timp prețios pentru tine și ne vom ocupa de toate detaliile călătoriei tale! Te așteptăm să ne contactezi pentru a ne spune dorințele tale

Biarritz – Franța

Supranumit capitala de surf a Franței, Biarritz a fost unul dintre locurile discrete de vacanță ale Europei pentru persoanele faimoase care erau atrase de coasta aurie a oceanului Atlantic, de cerul senin fără margini și de proprietățile benefice ale apei de aici. În Biarritz vei găsi plaje întinse, valuri generoase și o bucătărie cu rețete dintre cele mai sofisticate. O destinație de vacanță parcă special creată pentru a uimi și pentru a oferi turiștilor tot ceea ce aceștia își doresc.

Menton – Franța

Perla Franței, orașul Menton este situat între Monaco și frontiera italiană și găzduiește restaurantul care a fost desemnat de curând cel mai bun din lume. Mirazur este celebrul restaurant al lui Mauro Colagreco, care a uimit întreaga lume a gastronomiei cu rețetele sale. La doar 43 de ani, acesta deține restaurante pe trei continente, iar munca sa a fost răsplătită cu nu mai puțin de 3 stele Michelin, Mirazur fiind pe primul loc în World’s 50 Best Restaurants realizat de S. Pellegrino.

Formentera – Spania

Cea mai mică dintre Insulele Baleare, Formentera se află la doar 30 de minute de mers cu feribotul din Ibiza și e un loc ale cărui ape turcoaz te vor face să te simți ca și cum ai fi în Oceanul Indian. Plajele din nordul insulei, Ses Illes și Llevant, sunt doar două dintre plajele spectaculoase care pot fi vizitate aici. O destinație de vis care vă rezervă o experiență inedită și un loc liniștit care vă asigură relaxarea mult dorită, așa se poate rezuma o vizită în Formentera.

Praia da Ursa – Portugalia

Aflată în vestul Portugaliei, Praia da Ursa este o plajă la care nu se ajunge foarte ușor, coborându-se pe o pantă destul de abruptă, însă al cărei peisaj superb, pe care îl vei putea admira pe tot parcursul coborârii, te va lăsa fără cuvinte. Dacă alegi să vizitezi Lisabona, această plajă spectaculoasă se află la doar 40 de km depărtare de capitala Portugaliei. Praia da Ursa va fi numaidecât îndrăgită de iubitorii de drumeții, ape turcoaz, valuri impresionante și plaje sălbatice.

Como, Maggiore, La Garda – Italia

O idee excelentă de vacanță ar fi să vizitezi trei dintre cele mai frumoase lacuri ale Italiei. Lacul La Garda este cel mai întins din nordul țării și o destinație populară pentru turiștii de pretutindeni. Cel de-al doilea ca mărime este Maggiore, puțin mai ferit de agitația celui precedent, dar având peisaje impresionante. Dacă ai un simț dezvoltat al esteticului, lacul Como îți va bucura simțurile. Aici vei putea admira țărmuri cu așezări superbe sau te vei putea relaxa pe una dintre plajele dimprejurul acestuia.

Étretat – Normandia – Franța

Cunoscut pentru stâncile sale din calcar, care au peste 70 de metri înălțime, orașul Étretat din regiunea Normandia depășește așteptările turiștilor. Crestele abrupte, plaja care se întinde la baza acestora și formațiunile care parcă răsar de nicăieri din apele Canalului Englez, oferă un adevărat spectacol celor care vizitează această parte a Franței. Contactează-ne acum pentru a-ți planifica escapada!

Wish – Say – Get
Dorința ta este prioritatea noastră!
Tot ce trebuie să faci este să ne contactezi și să ne spui de ce ai nevoie.

De restul ne ocupăm noi!

129451