Timpul petrecut alături de persoanele dragi este extrem de valoros. Vezi ce am pregătit pentru tine și bucură-te de activități creative împreună cu cei care contează.

Sună-ne la 0743.410.000, spune-ne ce-ți dorești și bucură-te de ceea ce este esențial pentru tine!

Call us on +40 737 410 000

Email us at: newsletter@consiergo.ro

Bucurie în bucătărie

Dacă ești o artistă în arta culinară și îți place să inventezi mereu rețete noi pentru mese cât mai creative, ce ai spune de un show de gătit cu un bucătar profesionist, chiar la tine acasă? Transformă mesele tradiționale în sesiuni de gătit la care pot participa toți invitații tăi și surprinde-ți apropiații cu o activitate care cu siguranță le va stârni interesul.

Gusturi fine, licori perfecte

Ești puțin nesigur de ce alegeri să faci în funcție de felurile de mâncare pregătite pentru cei dragi de sărbători? La târgul GoodWine Bucharest Wine Fair poți participa la cursuri cu una dintre cele mai populare și admirate personalități de lifestyle oenologic din România, pentru a-ți răspunde la întrebările legate de minunata licoare bahică.

O altfel de vacanță

Ce ai spune de un city break pe gustul tău? Participă la cel mai mare festival culinar din Antwerp, Belgia, unde vei descoperi restaurante participante de top și execuții dintre cele mai creative. La „Taste of Antwerp” vei întâlni feluri de mâncare care variază de la cele belgiene și franceze la cele mediteraneene, fiind o ocazie unică de a degusta fel de fel de preparate neobișnuite. Delectează-ți simțurile!

Grădina ta de vis

Oferă-i grădinii tale dragostea ta neprețuită și observă cum aceasta reînvie odată cu venirea primăverii. Contactează-ne și îți oferim recomandări de specialiști dedicați pentru designul, întreținerea și revigorarea spațiului verde.  Bucură-te de armonie în colțișorul tău de rai la care ții nespus și care îți oferă momente de liniște.

Creativitate în familie

Cu ocazia apropierii Sărbătorilor Pascale, specialistul tău în concierge îți recomandă artiști plastici pasionați, pentru a colora viu ouăle de Paște sau pentru a confecționa iepurași din pluș. Participă alături de cei mici la ateliere tematice și atrage-i spre activități care le vor stimula creativitatea. Îți stăm la dispoziție 24 de ore pe zi, 7 zile din 7!

A spus cineva “petrecere” ?

Cine a zis că vacanța școlară de Paște nu poate fi un motiv bun de petrecere? Organizează un eveniment pentru copii la care să inviți animatorii lor preferați, care să-i implice în activități dintre cele mai creative. Consiergo se ocupă de toate detaliile. Contactează-ne!

Sclipitor de curat

Curățenia de primăvară poate ocupa timp prețios pe care l-ai putea petrece alături de cei dragi într-un mod mult mai plăcut. Consiergo îți recomandă servicii de curățenie dintre cele mai selecte și rapide pentru a reduce timpul petrecut la curățenia generală. Câștigă timp alături de noi și bucură-te de el din plin!

Răsfață-te cu tot ce este mai bun

Pentru că ești absolut deosebită, meriți să ai parte mereu de un tratament impecabil. Asistentul tău personal de concierge se ocupă ca tu să primești recomandări de stiliști profesioniști, atent selecționați, care să îți ofere sfaturi ireproșabile, special create pentru tine. Te așteptăm să ne contactezi și să descoperi la ce ne-am gândit pentru tine.

Automobilul tău, bijuteria ta

De la recomandarea celui mai bun service la o curățare profesională a tapițeriei sau un detailing exterior, echipa noastră este acum pregătită să se ocupe de mașina ta. Igienizarea instalației de climatizare sau chiar consilierea în vederea achiziționării unui nou autoturism sau vânzării celui vechi sunt, de asemenea, servicii pe care ți le putem oferi.  Contactează-ne!

Wish – Say – Get
Dorința dumneavoastră este prioritatea noastră!
Tot ce trebuie să faceți este să ne contactați și să ne spuneți de ce aveți nevoie. De restul ne ocupăm noi!

129451