Criza Covid ne-a transformat viata de zi cu zi.

Iata cum am avut grija de membrii nostri in aceasta perioada!  Experienta in a intelege rapid nevoile clientilor, a empatiza cu acestia si a debloca situatiile de criza ne-a permis sa ne adaptam rapid serviciile la realitatea actuala. Cu solicitari simple, pentru casa si familie, sau foarte complexe, de acces si siguranta, clientii ne apeleaza zilnic si ne considera un sprijin de incredere.

Suntem aici, la call center 0737 410 000 si pe aplicatia de mobile Consiergo.

Call us on +40 737 410 000

Email us at: newsletter@consiergo.ro

Organizarea vietii acasa

Livrari de alimente, achizitie de cadouri cand magazinele erau inchise, flori, cumparaturi diverse pe baza listelor transmise de clienti, in orasele mari sau in tara; reparatii electrice sau mici interventii tehnice; idei de activitati pentru copii si adulti, recomandari de medici si medicamente. Am contribuit in acest fel la siguranta si confortul familiei, intr-o perioada dificila.

Vacanta in Mykonos si transfer cu elicopterul

Organizarea vacantei in conditii de siguranta? Sigur ca da! Am propus inchirierea unei vile in Mykonos si transferul cu elicopterul catre insula. In plus, am aranjat in cele mai mici detalii o petrecere restransa pe yacht, de aniversare a clientului nostru. Misiune indeplinita cu maxima siguranta.

Aniversare fine dining

Aniversarea casatoriei in perioada in care restaurantele sunt inchise? Oferim solutii: o experienta gourmet privata, pentru doi, cu chef Alex Petricean. In compania  preparatelor fine dining si a vinurilor atent selectate, seara nu putea fi altfel decat perfecta.

Livrari pentru varstnicii din familie

Sprijinirea varstnicilor din familie ramane una dintre prioritatile acestei perioade. Pentru a proteja parintii, am livrat cumparaturile de pe lista transmisa, in conditii de siguranta: alimente, produse de igiena si curatenie, medicamente, oriunde in tara.

Transportul parintilor la controlul medical

Au fost situatii in care, oricat s-a incercat evitarea deplasarilor, acestea nu au putut fi amanate. In cazul parintilor varstnici dintr-o localitate din judetul Bacau, vizita la medicul specialist a fost organizata de urgenta prin transfer privat  catre clinica din oras, in conditii de siguranta si confort.

Bona de vacanta

O vacanta linistita in Grecia, pentru familie si fiica de trei ani, era tot ce isi dorea clientul nostru! O dorinta pe care am concretizat-o prin recrutarea unei bone care sa  insoteasca familia  in vacanta. Profilul candidatei a fost  atent selectat, astfel incat sa fie acoperite atat nevoile de ingrijire ale copilului, cat si cele de petrecere a timpului, specifice varstei.

Consultant imobiliar in Marbella

Prin conexiunile noastre, am identificat  cea mai potrivita casa de avocatura care sa reprezinte clientul in procesul de achizitie a unei proprietati in Spania si am recomandat o companie de property management pentru administrarea ulterioara a acesteia.

Recomandare cursuri business

Este perioada in care se regandesc afaceri, se dezvolta alte competente cerute de viitor. Clientul nostru ne-a solicitat recomandari  de  cursuri de business de lunga durata, iar noi i-am recomandat specialisti dedicati.

Guvernanta vorbitoare de limba engleza

Copiii  de toate varstele sunt vulnerabili in aceasta perioada incerta privind mediul de studiu in gradinite si scoli. Am recrutat pentru baietelul de cinci ani o guvernanta  care sa ii ofere acestuia  conduita educationala de care are nevoie, in limba engleza.

Wish – Say – Get
Dorința ta este prioritatea noastră!
Tot ce trebuie să faci este să ne contactezi și să ne spui de ce ai nevoie.

De restul ne ocupăm noi!

129451