corporate concierge consiergo agenda

O rezervare la cina într-un restaurant cu stele Michelin cu listă lungă de așteptare, aranjamentele pentru vizita partenerilor de afaceri în Romania sau un semn de recunoștință pentru un client de top – sunt servicii lăsate până nu demult pe mâna personalului administrativ, deja încărcat cu mii de alte task-uri.

Într-o lume în care detaliile contează enorm și totul trebuie organizat cu maxima atentie si confidentialitate, nimic nu mai poate fi lăsat la voia întâmplării. Astfel de sarcini pot fi externalizate cu succes către o companie de concierge, ce va lucra permanent în interesul business-ului, al angajaților și al clienților. Vrei să știi mai multe? Te lămuresc specialiștii Consiergo.

Corporate concierge pentru compania ta

Pe măsură ce business-ul se dezvoltă, servicii precum cele de IT sau contabilitate sunt delegate unor experți externi, mereu la curent cu noutățile din domeniu. Un astfel de consultant extern este și compania de concierge, ce poate prelua sarcinile lasate acum de cele mai multe ori în grija personalului administrativ, ducându-le la cu totul alt nivel. Ei se pot ocupa de cele mai simple programări sau aranjamente de călătorie, dar adevăratul avantaj este că te vor ajuta să obții imposibilul. Nimic nu este prea mult sau prea complicat pentru această echipă de asistenți personali, cu idei noi și conexiuni nelimitate. Colegii din echipa ta se vor putea concentra pe sarcinile lor de zi cu zi, știind că aceste solicitări speciale sau care nu intră în sfera lor de expertiză sunt  preluate de către o echipă de concierge extrem de pregătită.

Corporate concierge pentru angajații tăi

Într-o piață competitivă, primele ocazionale sau teambuilding-urile nu mai garantează loialitatea angajaților de top. Un extra beneficiu, însă, precum accesul la o companie de concierge, poate fi un diferențiator important. Nu numai că angajații tăi se vor simți apreciați și protejați, ci vor avea și mai mult timp și deschidere pentru sarcinile de birou, știind că cineva se ocupă de problemele lor zilnice. Mai puțin timp pierdut și stres pentru sarcini cotidiene înseamnă mai multă liniște și concentrare, benefice atât pentru angajat, cât și pentru business în general.

Corporate concierge pentru clienții tăi

Dacă ești mereu în căutarea unor noi modalități de a-ți recompensa clienții fideli, dăruiește-le ceva esențial – timp – pentru ei, familiile și business-urile lor. Oferă-le pachete comprehensive de servicii de concierge, demonstrându-le astfel că îți pasă cu adevărat de bunăstarea lor. Un client mulțumit este un client care te va recomanda întotdeauna mai departe, deci poți considera acest pas ca o investiție sustenabilă pentru viitor. Serviciile impecabile de concierge pe care le va primi se vor reflecta asupra relației voastre, ceea ce te va ajuta să cultivi și întărești relația cu clientul respectiv.

Dacă serviciile de corporate concierge se dovedesc atractive pentru business-ul tău, te invităm să discutăm mai multe detalii despre cum putem lucra împreună.

La Consiergo deservim peste 6,000 de clienți premium ai companiilor din domeniile financiare, bancare, de telecom, pharma, servicii de avocatură sau din sfera dezvoltatorilor imobiliari. Ne-ar plăcea să colaborăm și pentru business-ul tău, astfel că ne poți contacta la 0737.410.000.