Business Travel - corporate concierge

Atunci când vine vorba despre călătorii, indiferent că sunt personale sau profesionale, ne dorim întotdeauna să organizăm totul cât mai bine. O călătorie de business este cu atât mai specială cu cât trebuie să te concentrezi pe task-urile principale, având în același timp nevoie de organizare perfectă, recomandări specializate și…un strop de lux pentru tine și partenerii tăi. În această situație, ajutorul vine de la asistentul personal din cadrul unei companii de concierge, care se poate ocupa de toate detaliile, oferindu-ți timp și energie pentru scopul călătoriei tale.

Găsești mai jos o listă cu principalele motive pentru care să apelezi la asistenul tău personal pentru următoarea călătorie de business.

Ai siguranța celor mai bune alegeri

Dacă mergi într-un oraș necunoscut, te vei confrunta cu problema celei mai bune opțiuni pentru cazare sau transport. Ușurează-ți munca (sau pe a secretarei tale) și trimite o solicitare către compania ta de concierge. Asistentul tău personal va face doar alegeri informate și testate, care se vor potrivi perfect obiectivelor și gusturilor tale. Un hotel strategic plasat, un serviciu de transport de încredere și o listă cu cele mai bune restaurante vor fi coordonatele călătoriei tale. Te concentrezi, deci, doar pe business, și lași totul în sarcina echipei de încredere. În plus, având aproape un serviciu de concierge, știi că ești asigurat 24/7 – poți suna la orice oră pentru orice tip de problemă, de la un upgrade de cameră de hotel la servicii medicale de urgență sau cumpărarea cadourilor pentru familie.

Concentrează-te pe sarcinile de business

O călătorie de business nu presupune doar ședințe de birou, ci și întâlniri la restaurante sau sesiuni de networking și relaxare cu clienții. Nu trebuie însă să te defocusezi de la ceea ce contează cu adevărat dacă apelezi la un concierge personal. În timp ce tu îți stabilești întâlnirile cu partnerii sau te concentrezi pe prezentarea pe care trebuie să o livrezi, asistentul tău va programa în detaliu restaurantele pe care trebuie să le vizitezi, locurile în care îți poți duce cei mai importanți clienți sau scurte tururi în orașul în care călătorești. De acum, nu trebuie să mai cauți singur cel mai bun tapas bar din oraș sau ce muzee sa vizitezi, concierge-ul îți face cele mai bune recomandări. Iar dacă îți vine o idee la fața locului, implementarea cu succes este la un telefon distanță – trebuie doar să ai concierge-ul pe speed dial.

Un strop de lux

Călătoriile dese de business se pot dovedi epuziante, de accea un detaliu exclusivist nu strică niciodată. O companie de concierge poate include astfel de momente în programul tău, mici sesiuni de răsfăț care contează. Astfel, te poți bucura de VIP pass și transporturi private în aeroport, de o mașină personală care să te aștepte la scara avionului, de o sticlă din vinul preferat în camera de hotel sau de un acces complet la cel mai luxos spa din oraș. Trebuie doar să te gândești ce ți-ar face călătoria mai ușoară, iar asistentul tău personal ți-e la îndemână.

Dacă te-ai convins că trebuie să lași călătoriile de business în mâinile unui asistent personal, Consiergo îți stă la dispoziție 24/7 – 0737.410.000, grație pachetului de corporate concierge.