Implică-i pe toți din familie în activități sportive și creative și bucurați-vă împreună de rezultate!
Yoga, dans, teatru, ciclism sau triatlon, sportul are un rol esențial în dezvoltarea voastră armonioasă.

Noi ți-am pregătit următoarele recomandări pentru tine și cei dragi. Te invităm să le consulți!

Sună-ne la 0743.410.000, spune-ne ce-ți dorești și bucură-te de ceea ce este esențial pentru tine!

Call us on +40 737 410 000

Email us at: newsletter@consiergo.ro

Mamaka Yoga

Tradus „Yoga mea” din sanscrită, Mamaka Yoga este studioul de yoga al unei persoane extrem de pasionate, care și-a propus să-și urmeze dragostea pentru aceasta artă și să o împărtășească cursanților săi. Hatha Yoga ca formă de meditație activă este calea pe care Ileana Muntean a ales-o pentru lecțiile sale. Aceasta vorbește deschis pe site-ul Mamaka Yoga despre experiența pe care a avut-o de-a lungul timpului în acest domeniu și despre evoluția sa, de la practică la predare. Cursurile se desfășoară într-un spațiu intim pentru a putea eficientiza timpul petrecut împreună.

Khastalia – Enlightened Leadership

„Stăpânirea de sine stă la baza tuturor virtuților” – Seneca. Conceput și dezvoltat în cadrul University of Massachusetts Medical School, programul de Reducere a Stresului prin Mindfulness este folosit în mod curent în companii de top precum Google, Apple, Intel sau în instituții precum Comisia Europeană și Armata Statelor Unite. Pentru adevărații lideri care vor să se înțeleagă mai bine pe sine și să-i inspire pe cei din jur, Khastalia oferă cursuri susținute de traineri profesioniști ca Valérie Cioloș-VilleminAmalia Enache sau Paul Olteanu.

Arthur Murray Dance Centers

Cu peste 280 de școli deschise în lume și 105 ani de experiență, studioul de dans Arthur Murray se află în Nordul Bucureștiului, este amenajat într-un stil elegant și are o priveliște spectaculoasă, perfectă pentru a te relaxa în pași de dans. Popularitatea studiourile Arthur Murray atinge nivelul mondial, numele fiind asociat coregrafiilor celebre precum cele din „Dirty Dancing” sau „Parfum de femeie”. Printre stilurile abordate se numără Tango Argentinian, Salsa, Vals, Bolero, Cha Cha sau Fox Trot, iar cursurile se adresează oricărui nivel, de la începător la avansat.

Scrimă la Riposta

Clubul Sportiv Riposta are ca scop atât activitatea sportivă pentru amatori, cât şi cea de performanță în domeniul scrimei. Clubul promovează scrima în rândurile copiilor, adolescenţilor şi adulţilor, determinându-i să îndrăgească acest sport nobil, precum şi ideea de fair-play, astfel încât tot mai mulţi să-şi dorească să îmbrăţişeze această disciplină sportivă şi să devină campionii de mâine ai scrimei româneşti.

Ginart – Joc

Gina Pitulea, fondatoarea clubului GINART – JOC, își ghidează activitatea după unul dintre citatele lui Schiller: „Omul nu este întreg decât atunci când se joacă”. Jocul este munca, este binele și este idealul pentru copii și prin joc copiii își creează și modelează personalitatea. Clubul oferă cursuri de teatru pentru copii, adolescenți și adulți și ajută cursanții să-și dezvolte creativitatea, spontaneitatea și psihicul cu ajutorul jocurilor interactive. Creează împreună cu echipa GINART spectacole de teatru și bucură-te de o experiență inedită alături de oameni profesioniști și pasionați!

Golf Room

Golf Room te invită să te bucuri de o experiență completă de golf cu ajutorul simulatoarelor și să pășești pe terenurile tale preferate într-un spațiu indoor. Participă la antrenamente individuale sau alături de un trainer profesionist, îmbunătățește-ți tehnica de joc și  învață care sunt cele mai bune alegeri pentru crosele si mingile tale de golf. Destinat atât copiilor, cât și adulților, Golf Room promite antrenamente complexe și informații valoroase care vor contribui la dezvoltarea ta și a celor dragi în acest domeniu.

MTB Academy – Ciclism

Școala MTB Academy își dorește să investească în tinerii sportivi pasionați de ciclism și în viitorul ciclismului din România. Academia își propune să ofere cele mai bune informații cursanților și antrenamente abordate cu profesionalism pentru obținerea unor rezultate satisfăcătoare atât pe plan național, cât și internațional. Coordonatorul principal este Răzvan Jugănaru, multiplu campion de mountain-bike, acum antrenor și fondator al academiei. Câteva dintre traseele parcurse în cadrul cursurilor sunt în Pădurea Băneasa, Cernica, Comana sau Căldărușani, Parcurile Tineretului și Carol, dar și ședințe la munte, în Câmpulung Muscel.

PlaYouth

PlaYouth aduce jocularta și bucuria în educația și dezvoltarea copiilor. De la ateliere de pictură pe canvas sau ateliere de astronomie pentru copii și părinți, la storytelling și fotografie pentru copii, ateliere de chimie distractivă sau tehnici de grafică și desen, Playouth construiește o comunitate care încurajează creșterea armonioasă și formarea echilibrată a copiilor și a relației cu părinții lor. Clubul organizează tabere, cursuri și programe de educație alternativă pentru copiii cu vârsta între 5 și 12 ani.

Seven Sport Club

Seven Sport Club este un club afiliat Federației Române de Triatlon, care are ca obiectiv creșterea numărului participanților și calității pregătirii atleților profesioniști sau amatori la competițiile sportive locale și internaționale de aquatlonduatlon și triatlon, precum și la competițiile dedicate ramurilor sportive care compun triatlonul: alergareciclism și înot. De la nutriție și antrenamente specifice și până la pregătirea psihologică dinaintea competiției, la Seven Sport Club se dorește o evoluție continuă sub îndrumarea mentorilor, într-un mediu prietenos și motivant.

Wish – Say – Get
Dorința ta este prioritatea noastră!
Tot ce trebuie să faci este să ne contactezi și să ne spui de ce ai nevoie.

De restul ne ocupăm noi!

129451