agenda Consiergo concierge mai

Unul dintre cele mai interesante aspecte ale job-ului de concierge este că nu ne plictism niciodată! Avem marele noroc să interacționam cu oameni fantastici, cu interese și culturi extrem de diferite, care ne pun imaginația la încercare cu fiecare solicitare. De aceea, ne-am gândit să împărtășim cu voi, din când în când, proiectele care ne-au plăcut sau provocat cel mai mult, cele de care suntem cei mai mândri sau care ne-au inspirat pentru viitor. Iată deci, prima parte a jurnalului nostru Consiergo, cu câteva task-uri de care ne-am ocupat în prima parte a anului.

#Avem mulți clienți pasionați de sport, astfel că am lucrat intens în ultima perioadă pentru a securiza cele mai bune locuri pentru evenimente sportive internaționale. Printre ele se numără Roland Garos, Mutua Madrid Open sau Circuitul Mugello. Nu putem decât să ne imaginăm intensitatea unui meci de tenis între cele mai mari staruri sau motoarele turate pe pista din Scarperia e San Piero, Toscana, și ne bucurăm că am reușit să îi ducem pe clienții noștri în locurile la care visau.

#Doamnele pasionate de modă știu că pot apela la noi pentru cele mai exclusiviste piese, de la genți de designer la bijuterii cu liste lungi de așteptare. O provocare interesantă am primit-o, însă, de la una dintre clientele noastre care își dorea un set de rochii mother-daughter, create de către designer-ul său preferat. Cum alesese deja design-ul, noi ne-am ocupat de rochița sur-mesure asortată, cusută în exclusivitate pentru micuța fashionistă. Cele două au strălucit la evenimentul la care au participat și noi ne bucurăm să avem fotografia lor în albumul reușitelor noastre.

#La Consiergo cultivăm pasiuni, iar când vine vorba despre micuți talentați, plăcerea este și mai mare! De curând, am reușit să organizăm o sesiune de cooking alături de unul dintre cei mai cunoscuți bloggeri din domeniu, pentru un băiețel care promite să devină un chef cu stele Michelin. Totodată, un band de familie a avut parte de un start ca la carte în cariera muzicală, datorită consultanților Consiergo. Cei mici colaborează acum cu un producător și un regizor pentru primul lor videoclip, pe care de abia așteptăm să-l vedem pe repeat.

#Una dintre cele mai originale solicitări din acest început de an a venit de la un business din zona Ho.Re.Ca. Un restaurant avea nevoie de un refresh de design și a apelat la noi pentru concierge. Am primit provocarea cu brațele deschise și, alături de un designer de interior cunoscut, am reușit să dăm un suflu nou întregului spațiu. Acum, interiorul arată la fel de bine precum mâncarea, iar noi rămânem clienți fideli.

#Relocările în țări străine nu sunt niciodată ușoare, dar când sunt implicați și copii, e clar că trebuie să fie pe cât de puțin complicate posibil. Astfel, de curând, am încheiat un task pentru care am investit foarte mult timp, pentru a ne asigura că alegem soluția perfectă. Am găsit o grădiniță cu predare în limba engleză și cu o programă extrem de interesantă, pentru copiii unui client relocat în Murcia, Spania. Tranziția a fost deja făcută, iar familia se acomodează excelent în noua lor țară.

Sperăm că v-am inspirat cu poveștile clienților noștri și abia așteptăm provocările de la voi!

Dacă încă nu aveți un asistent Consiergo, pentru voi sau business-ul vostru, ne găsiți la 0737.410.000, pentru o ofertă personalizată.