Cine suntem?

CONSIERGO este prima companie full-service de tip concierge din Romania, cu un portofoliu impresionant de clienti, peste 150 de furnizori de top din toate domeniile, si expertiza internationala prin intermediul partenerilor din Paris, Monte Carlo si Londra.
Compania ofera o gama variata de servicii premium de concierge, din domenii precum: Business & Personal, Lifestyle & Wellness, Casa & Administrativ, Recomandari Medicale si Turism & Evenimente.
Cu o echipa cu peste 15 ani de experienta in aria de activitate si o abordare profesionista si personalizata a serviciilor, CONSIERGO si-a castigat aprecierea in randul clientilor sai, avand in portofoliu nume importante din Romania si din strainatate.

“Conceptul de Concierge isi are originea in expresia frantuzeasca “Comte Des Cierges” din epoca medievala, iar astazi defineste o industrie puternica de servicii exclusiviste, prezenta in tarile dezvoltate sub forma de asociatii, cluburi private, companii cu angajati extrem de bine pregatiti, capabili sa indeplineasca dorintele celor mai exigenti clienti.
CONSIERGO raspunde nevoii permanente de timp a societatii si a individului. Suntem la dispozitia clientului, dedicati 24 de ore din 24, de la rezolvarea unei solicitari simple, pana la solicitari complexe, personalizate.” (Carmen Voicu)
“Suntem o echipa de profesionisti activi, implicati, cu experienta de peste 15 ani in domenii complementare: servicii medicale, lifestyle & marketing, turism si evenimente, client service. Ne asiguram ca fiecare dorinta a clientului nostru este satisfacuta la timp, in conditii optime, iar rezultatul este de calitate ireprosabila.
Echipa CONSIERGO lucreaza cu peste 150 de parteneri si furnizori atent selectionati si se ghideaza dupa principiul proactivitatii. Dispunem de un CRM performant, special dezvoltat pentru activitatea de concierge, astfel incat sa va servim urgent si complet.”(Mioara Ionescu)