malancrav transilvania valentine's

Daca nu ai pus inca la punct detaliile acestor seri cu iz romantic, te invitam sa te inspiri din ideile noastre, pe care speram sa le gasesti pline de farmec pentru Valentine’s Day ori Dragobete.

Ce ai spune de o experienta inedita, unde apropierea este un “must”, la Hotelul de Gheata de la Balea Lac? Intr-un cadru mirific, in inima muntilor Fagaras, hotelul de gheata este reconstruit mereu la inceperea iernii si dureaza pana in martie. Fiecare camera are cate o tematica diferita (anul acesta legata de Lumea Muzicii) – decorul incluzand sculpturi, mese și scaune sau un bar din gheata. Hotelul este construit din imense blocuri tăiate de pe suprafața înghețată a lacului Balea. Complexul are camere duble, dar si 6 igluuri in exterior. In apropierea hotelului se gaseste si o biserica de gheata, la cota 2000, ce se poate vizita.

Hotel de Gheata - camere Hotelul de Gheata Balea - restaurant

Daca esti indragostit de radacinile romanesti si captivat de istorie, iti propunem o vizita “regala”, in inima Transilvaniei – la Conacul Apafi. Povestea Conacului Apafi incepe acum cateva secole, cand principele Mihai Apafi, guvernator in Transilvania, construieste la Malancrav o resedinta de familie. Aceasta este situata in apropierea bisericii evanghelice din sat, ce impresioneaza prin stilul gotic. Conacul a fost transformat in guest house in urma cu zece ani, pastrandu-se linia arhitecturala initiala prin folosirea unor tehnici si materiale traditionale.

Bucura-te de cateva zile de relaxare la conac, in perioada sarbatorii de Valentine’s Day, dar profita de ocazie si pentru a explora satele din jur ce au biserici fortificate: Biertan, Saschiz si Mesendorf!

Vrei sa-ti surprinzi sufletul pereche cu o vacanta peste hotare? Iti propunem o calatorie romantica in sudul Spaniei, in cocheta Granada. Stradutele pline de istorie, palatul Alhambra (emblema Granadei), Catedrala si Palatul lui Carol al V-lea sunt doar cateva dintre atractiile provinciei. Seara de Valentine’s poate fi prilejul unui moment incantator – un spectacol de flamenco. Muzica si dansul de acest gen sunt specifice Andalusiei si nu trebuie sa le ratezi!

Flamenco Granada Spain - Valentine's Day & Dragobete

Iti recomandam si un loc cu adevarat minunat de cazare: Hospes Palacio de los Patos, un boutique hotel situat intr-o cladire istorica de secol XIX.

Apeleaza la asistentul tau personal din cadrul Consiergo, pentru a-ti rezerva calatoria sau biletele la spectacol de Valentine’s Day si Dragobete! Detalii despre serviciile de personal concierge aici.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]