TIMPUL este cel mai de preț lucru pe care îl ai, așa că noi îl câștigăm pentru tine. Orice solicitare ai avea, Consiergo te ajută în cel mai scurt timp posibil. Ne ocupăm de toate cerințele tale, pentru ca tu și familia ta să aveți parte de tot confortul. Concentrează-te pe business și lasă detaliile în grija noastră.

Sună-ne la 0737.410.000, spune-ne ce-ți dorești și bucură-te de ceea ce este esențial pentru tine!

Call us on +40 737 410 000

Email us at: newsletter@consiergo.ro

Educație

Cauți profesori de științe, școli de top, cursuri private? You name it, we have it. Cunoștințele pe care copiii tăi le acumulează de-a lungul timpului sunt extrem de importante pentru dezvoltarea sa. Consiergo te ajută cu cele mai bune recomandări în materie de educație pentru ca cei mici să evolueze armonios.

Cadouri

Noi credem că este important să-ți răsfeți mereu aproapele, însă luna Februarie aduce o ocazie specială. Dacă nu ai reușit să găsești un cadou potrivit de Ziua Îndrăgostiților, Consiergo te ajută cu câteva recomandări. Așadar, pentru că fiecare este diferit, ce ai spune de un cadou personalizat care să-i aducă zâmbetul pe buze? Contactează-ți asistentul personal și vezi ce îți propune.

Acasă

Uneori este greu să ții pasul cu tot ce trebuie rezolvat legat de casă, dar asistentul tău de concierge este gata să te ajute. De orice ai avea nevoie, Consiergo se ocupă. Grădinărit? Bifat. Pază și protecție? Bifat. Servicii de curățenie? Bifat. Lasă-ne să-ți oferim timpul de care ai atâta nevoie.

Auto

Pe lângă rezolvarea solicitărilor clasice pe care le gestioneaza serviciul de concierge auto, acum poți beneficia, la cerere, de servicii exclusiviste de transfer auto VIP oriunde în țară și către aeroport sau de la aeroport la o destinație aleasă de tine. Bucură-te de ele cu un singur telefon către Consiergo.

Călătorii

Chiar dacă uneori petreci prea mult timp la birou și nu ai timp să planifici următoarele plecări, specialistul tău în concierge te ajută să realizezi tot ce îți propui. Fie că destinațiile tale sunt de business sau de vacanță, ești la distanță de un singur telefon de persoana care se va ocupa de rezervările și de transportul tău personal și chiar VIP. Ce mai aștepți?

Timp liber

Fredonezi mereu melodiile trupei preferate și nu ai ratat niciun joc al echipei tale favorite, însă nu ai avut timp să te ocupi de rezervări pentru a-i putea vedea live? Lasă asta în grija asistentului personal Consiergo. Acesta se va ocupa de accesul tău chiar și la evenimentele „sold out”.

Afaceri

Cel mai important într-un mediu de lucru concurențial este să te îngrijești de cei care au grijă de visul tău. Un serviciu de corporate concierge este ceea ce oferă un lucru esențial partenerilor și clienților tăi, și anume timpul. Aprecierea și recunoștința lor vor fi mai apoi un beneficiu pentru afacerea ta.

Sănătate

Starea ta de bine este un factor esențial în buna desfășurare a activitățile tale zilnice, așa că specialistul tău se ocupă în cel mai scurt timp posibil de programările tale medicale. Orice problemă ai avea, noi stăm la dispoziția ta cu recomandări de medici specialiști pentru solicitările și nevoile pe care le ai.

Cultura

Fie că este vorba de expoziții de artă din țară sau din lume, specialistul tău Consiergo se ocupă ca tu să fii mereu la curent cu ele și să ajungi să le vizitezi. Nu uita: „The earth without art is just eh”, așa că noi suntem la dispoziția ta 24/7, chiar și în weekend, ca să-ți hrănim pofta de cultură. Contactează-ne!

Wish – Say – Get Dorința dumneavoastră este prioritatea noastră! Tot ce trebuie să faceți este să ne contactați și să ne spuneți de ce aveți nevoie. De restul ne ocupăm noi!

129451