concierge cadouri sarbatori

Atunci când grijile cotidiene nu se mai termină, iar forfota orașului te face să îți pierzi ideile, ai nevoie de un ajutor de încredere, care să se ocupe de relaxarea ta și de anumite puncte de pe “to do list”, pe care pur și simplu nu reușești să le îndeplinești. Asistentul tău Consiergo este soluția perfectă pentru problemele tale. Anul acesta lasă totul în seama lui și ia-ți timp pentru ceea ce contează cu adevărat – Sărbători liniștite, alături de cei dragi!

În fiecare an pornești într-o lungă și istovitoare vânătoare de cadouri? Lasă-le în grija noastră!

Fie că piticii își doresc o jucărie la modă care nu se găsește încă în România, ori partenerul de viață visează la o bijuterie sau un ceas cu lungi liste de așteptare, asistentul tău personal îți poate oferi cele mai bune variante. Dacă faci un dar cuiva care are deja totul, bazează-te pe noi pentru sugestii inedite de cadouri, de la cursuri de sport, sesiuni de parașutism sau acces în backstage la un concert, până la o întâlnire cu actorul preferat sau locuri în primul rând la concertul de Anul Nou de la Viena. Totodată, micile cadouri pentru angajați sau semnele de recunoștință pentru parteneri pot ajunge tot pe lista noastră de to do!

Surprinde-ți familia cu o vacanță de neuitat!

Știm cât este de important timpul de calitate petrecut alături de ai tăi, de aceea suntem pregătiți cu sugestii inedite de călătorii în preajma Sărbătorilor. Alege destinația voastră de vis și vom avea grijă de întreg pachetul de călătorie: rezervări de avion și hotel, dar și o listă de activități personalizate, care să le facă plăcere tuturor din familie. Iar dacă visul vostru este să luați cina de Crăciun la un restaurant cu stele Michelin, complet rezervat, bazează-te pe asistentul tău personal Consiergo pentru acces rapid!

Cea mai frumoasă petrecere a sezonului? A ta, desigur!

Dacă ești genul care preferă să iasă din rutina meselor tradiționale de Sărbători, asistentul tău Consiergo are pregătită lista cu cele mai fun idei de petreceri pentru acest an. Începe cu evenimentul dedicat colegilor și partenerilor și o tematică aparte, care să transforme evenimentul într-un must, nu o obligație de birou. Poate recreăm atmosfera din serialul tău preferat sau sărbătoriți în aer liber, în stil suedez. Dacă muți petrecerea acasă, opțiunile sunt nelimitate, iar noi te ajutăm cu întreg procesul de la la concept la implementare. O seară de karaoke cu cei mici sau o cină victoriană cu un chef personal, sunt la un simplu telefon distanță, iar amintirile acestui an vor fi inegalabile!

Nu-i așa că sună bine? Asistentul tău Consiergo îți stă la dispoziție 24/7 – 0737.410.000.