Beneficii pe care banii nu le pot cumpara…

Suntem o echipa antrenata pentru a indeplini dorintele si nevoile dumneavoastra in cel mai scurt timp și cu cea mai mare confidentialitate. Va oferim cea mai valoroasa resursa a momentului: mai mult TIMP! In plus, aveti acces la un stil de viata exclusiv si recomandari nepretuite, la cei mai buni specialisti…

052ac738-9bfb-4092-a230-236c24a265bc

CUNOSTINTE

Prin parteneriatele noastre cu spa-uri renumite in lume, clinici de sanatate, nutritionisti si experti de fitness, ne asiguram ca primiti cel mai bun sfat de sanatate și bunastare. Aveti nevoie de programare la un medic de renume? O recomandare pentru cei mai buni medici endocrinologi pediatri din Romania?

L1110112

ACCES

Ganditi-va la experiente unice si inaccesibile! Doriti sa va bucurati de atmosfera unei finale Champion League, sa participati la Paris Fashion Week  sau la cel mai dorit eveniment teatral “sold – out” la Londra sau Bucuresti? Doriti o rezervare la restaurantul nr. 1 in lume?

gardening

TIMP

Suntem mereu pregatiti sa rezolvam solicitari urgente, astfel incat sa castigati timp pretios si sa va bucurati de viata lasand toate grijile în seama noastra: transferuri aeroport sau in oras, livrari/comisioane urgente, bucatar, servicii auto, mutari şi relocare, suport IT, servicii de curatenie, gradinarit, menajere, instalatori, si multe altele.
perito

RECOMANDARI

Fie ca este vorba de relaxare sau afaceri, relatiile noastre puternice in intreaga industrie de turism, va deschid calea! Doriti sa va surprindeti partenerul cu un weekend romantic intr-o locatie exlusiva? Doriti sa organizati o petrecere surpriza? Cele mai bune oferte pentru vacanta de familie?

Pentru Clienti individuali

  • Echilibru. Stil de viata relaxat
  • Timp pentru Dumneavoastra, pentru familie si prieteni
  • Acces si Confidentialitate
  • O echipa la dispozitie 24 de ore

Pentru Companii

  • Va sustinem sa oferiti clientilor dumneavoastra apreciere si diferentiere
  • Oferim angajatilor timp pentru a se concentra pe afacere, recunoastere si stima
  • Servicii integrate/complementare oferite de un singur furnizor de servicii