main

Consiergo & Automobile Bavaria – în 2018, împreună

Bună ziua!

Ne face plăcere să vă anunțăm că în baza parteneriatului nostru, clienții Bavaria Automobile s-au bucurat de serviciile de concierge oferite de către Consiergo. De la călătorii, la home-design sau cerințe legate de mașinile lor, iată solicitările pe care le-am soluționat în ultima perioadă cu discreție și profesionalism!

Call us on +40 737 410 000

Bilete la evenimentele anului

Fie că este vorba despre meciuri de fotbal sau de tenis, clienții pasionați de competiții sportive au avut biletele dorite în cel mai scurt timp și fără nicio bătaie de cap, cu ajutorul Consiergo! Suntem siguri că meciul Real Madrid/Barcelona s-a văzut perfect pe stadion!

Recomandări pentru casă

De la ajutor de specialitate (instalator, zugrav sau tapițer), la o companie de mutări de încredere sau la un designer de interior cunoscut, clienții noștri au apelat la asistentul lor personal din cadrul Consiergo pentru a-i ajuta cu recomandări și soluții pentru căminul lor!

Ajutor pentru automobil

Oglinzi sablate, un Dashcam performant pentru aventuri mai lungi sau repararea unui parbriz într-un atelier specializat au fost solicitările din domeniul auto de care ne-am ocupat în ultimele luni.

Vacanțe de neuitat

Ne-a făcut mare plăcere să-i sprijinim pe clienți în ceea ce privește planurile de vacanță. Astfel, am organizat cu succes o plecare în Santorini și un sejur pentru întreaga familie în Cracovia. În plus, alegerea unui hotel la New York a fost mult mai facilă pentru unul dintre aceștia, datorită suportului oferit de către Consiergo.

Automobile de vacanță

Procesul de închiriere a unui automobil pentru vacanță sau călătorii de business în afara orașului a fost simplificat de către Consiergo. Solicitările au fost rezolvate rapid, iar clienții s-au putut bucura de automobilul lor temporar la timp și cu cele mai bune costuri.

VIP Pass pentru aeroport

Acest serviciu exclusivist este dedicat celor care nu au timp să parcurgă procedurile vamale și de control înaintea unei călătorii cu avionul. Unii dintre clienții noștri au apelat la acest serviciu ce le-a oferit și o pauză de relaxare în Business Lounge, dar și priority boarding și transport cu un autoturism Automobile Bavaria până la avion.

Festivalurile sezonului – check!

Ultimele luni au fost dominate de solicitări de bilete pentru cele mai importante festivaluri ale sezonului, pe care le-am onorat cu plăcere. În plus, Consiergo este compania de concierge pentru Untold și Neversea, deservindu-i pe toți cei care au acces VIP la cele două evenimente.

Ajutor pentru business

Consiergo este alături de clienții săi nu numai pentru probleme personale, dar și ca ajutor de business. Astfel, am participat activ la selecția celei mai bune agenții imobiliare pentru închirierea unei hale – sediu secundar pentru afacerea unui client. Tranzacția a decurs rapid și facil, pentru rezultate vizibile în cifra de afaceri.

Distracție în familie

Solicitările pentru petreceri sau surprize pentru cei dragi ne fac mare plăcere, iar dorința unuia dintre clienții noștri nu a făcut excepție! Familia sa și-a dorit un bucătar personal, care să le prepare rețete de vis și care să țină cont de preferințele fiecăruia dintre ei. Am găsit cel mai bun candidat, pentru mese excepționale!

Ne dorim să susținem clienții Automobile Bavaria – Consiergo și în viitor pentru solicitările lor de lifestyle, astfel că ne bazăm pe recomandările dvs.!

Wish – Say – Get
Dorința dumneavoastră este prioritatea noastră!
Tot ce trebuie să faceți este să ne contactați și să ne spuneți de ce aveți nevoie. De restul ne ocupăm noi!

129451