Asistentul tau personal 24/7

Ești în căutarea unei experiențe fără egal pentru fiul tău, la o finală UEFA sau dorești ca un star să cânte la aniversarea persoanei iubite, pe Coasta Mediterană?

Ai nevoie ca cineva să trimită un cadou personalizat pentru ziua de naștere a unui partener de afaceri ? Sau poate ajutor pentru a-ți vinde/administra a doua casă și pentru a se ocupa de oaspeții din weekend?

 Serviciile de concierge nu sunt numai despre călătorii. Consiergo ajută membrii săi în gestionarea și menținerea stilului de viață, oferind un nivel rafinat de asistență personală, confort și accesibilitate.

Memoreaza numarul pe care-l poti apela 24/7 – 0737 410 000.

Call us on +40 737 410 000

Ce face pentru tine CONSIERGO?

Prima companie de concierge full service din Romania –  8 ani de experiență și mii de solicitări rezolvate,  o echipă specializată de consultanți și un portofoliu larg de clienți privati și companii –  Consiergo îți dăruiește resursa esențială a vremurilor noastre, TIMPUL,  preluând solicitări simple sau extrem de complexe, personalizate, din domenii precum Business & Personal, Lifestyle & Wellness, Casă & Administrativ, Recomandari Medicale, Turism & Evenimente.

Business & Personal

Specialiști de top sunt acum la îndemâna ta, fie că ai nevoie de ei pentru solicitări personale sau de business – avocați, arhitecti, consultanți in investitii, psihologi, nutritionisti traineri/ speakeri motivationali sau specialisti in educatie. Intalnirile de afaceri sunt rapid și sigur planificate iar locatiile alese cu grijă. Solicitările de ultim moment precum rezervări, transferuri private la destinatie, galerii de arta sau alte obiective ce trebuie vazute, intră in sarcinile zilnice ale consultantului tău de concierge.

Lifestyle & Wellness

Bilete la operă, concerte sold out sau restaurante renumite în lume își deschid porțile cu un telefon de la Consiergo. Sesiunile cu un stilist personal sau rezervările la centre detox sunt și ele pe lista solicitărilor primite. Ai nevoie de un instructor de golf sau călărie? Poți apela la consultantul tău Consiergo!

Casă & Administrativ

De la un chef la domiciliu sau un designer de interior care să aducă un suflu nou casei tale la o echipă tehnică ce se poate ocupa de reparații urgente sau un șofer pentru cei mici, îți suntem alături. Daca plănuiești să te muți, te poți baza pe ajutorul Consiergo pentru cele mai bune servicii de relocare și transport. Suntem oricând aici cu idei și conexiuni bune!

Recomandări medicale

Dacă ai nevoie de o a doua opinie medicală la un medic specialist renumit sau o analiza urgenta pentru care exista o lista lunga de asteptare, te poți baza pe ajutorul Consiergo. Am dezvoltat conexiuni cu specialiști și clinici de top si poti conta pe noi .

Turism & Organizare Evenimente

Un plan de vacanță pentru un pasionat de ciclism, în Țara Bascilor sau un transfer cu elicopterul în România,  un serviciu VIP pe aeroport în țară sau în lume, pregătirea unei croaziere în Caraibe ori sugestii pentru un sejur reușit în Grecia sau Bulgaria – orice solicitare de turism ai avea, de la cazări simple la sejururi complexe, ne face mare plăcere să îți fim alături. Nu uita, poți folosi Consiergo și pentru evenimentele importante din viața ta sau a companiei! De la locații pentru teambuilding la formații și momente speciale pentru ziua ta sau a copilului, sunt toate în portofoliul nostru de solicitări frecvente.

Wish – Say – Get
Dorința dumneavoastră este prioritatea noastră!
Tot ce trebuie să faceți este să ne contactați și să ne spuneți de ce aveți nevoie. De restul ne ocupăm noi!

129451