Pasiunile copiilor dezvaluie multe despre cum urmeaza sa evolueze caracterul lor! Iar sustinerea tinerilor in activitatea scolara le da incredere si ii ajuta sa-si dezvolte competentele la cele mai dificile materii. Copilul dumneavoastra doreste sa invete limba rusa? Sau sa mearga la un curs de manga ori de percutie?  Aveti nevoie de un profesor dedicat de matematica sau de chimie?

Va punem la dispozitie cei mai bine pregatiti traineri! Pentru toate aceste  nevoi de dezvoltare personala, hobby-uri, sport, fie ca este vorba despre copii sau adulti, Consiergo isi propune sa va surprinda placut, ca de fiecare data, oferindu-va accesul la cei mai buni traineri, profesori si instructori personali.

Echipa Consiergo

Call us on +40 737 410 000

Hobby-urile copiilor

Hobby-urile reprezinta o metoda relaxanta si educativa de petrecere a timpului liber, in asa fel incat cei mici vor fi motivati sa renunte la activitatile sedentare, cum ar fi jocurile pe calculator. Imaginatia si gandirea sunt stimulate, ceea ce determina dezvoltarea intelectuala a celui mic. Fie ca vorbim de sah, pictura, cursuri de pian sau benzi desenate, suntem aici pentru ca, impreuna cu dumneavoastra, sa gasim cel mai potrivit trainer pentru copilul dumneavoastra.

Email us at: newsletter@consiergo.ro

Profesori pentru copii

Profesorii carismatici stiu ca invatarea adevarata apare atunci cand continutul predat trezeste interesul copiilor, cand e relevant pentru viata lor si cand acestia formeaza o legatura emotionala fie cu subiectul predat, fie cu dascalul din fata lor.   A face lucrurile interesante, atractive, relevante reflecta talentul unui profesor. Matematica, stiintele pot reprezenta o adevarata enigma si, uneori, corvoada pentru un copil pana in momentul in care acestea ii sunt dezvaluite intr-o maniera pe intelesul lui.  Va punem in legatura cu cei mai buni profesori!

Apply for membership →

Instructori sport

Oricat de incarcat ar fi programul unui copil, sportul ar trebui sa se afle printre activitatile permanente, indiferent de sezon. Unii copii au o inclinatie naturala fata de sporturile de echipa, in timp ce altii se pot simti mai bine in activitati axate pe efortul individual. Exista un sport potrivit pentru fiecare – de la fotbal, baschet si volei pentru un copil cu inclinatii spre sporturile de echipa, la tenis, golf, scrima sau inot pentru un copil care prefera antrenamentul individual. Instructorii de top pe care vi-i recomandam sunt pregatiti sa inceapa antrenamentul cu micutul dumneavoastra.

Servicii de monitorizare a copilului

Siguranta copilului dumneavoastra, indiferent de varsta pe care acesta o are, este foarte importanta. Fie ca este vorba despre un copil aflat singur acasa, fie ca este lasat in grija unei bone, prin serviciul customizat de monitorizare, aveti garantia ca micutul este bine supravegheat! Camere urmarite în timp real, raportari zilnice generale privind activitatile copilului pe intervale orare, alertari imediate conform procedurilor stabilite in cadrul protocolului agreat cu parintii, optiune “voice down”, care presupune avertizarea bonei sau a copilului pe cale audio, prin mesaje prestabilite.

Urgentele dumneavoastra, prioritatea noastra

A aparut o intalnire neprevazuta in programul dumneavoastra si nu puteti ajunge la timp sa luati micutul de la scoala? Este ziua unui coleg de clasa si ati uitat sa ii luati un cadou? O carte ceruta spre studiu la scoala va da batai de cap si nu este facil de gasit? Nu puteti fi in doua locuri in acelasi timp? Nu lasati aceste urgente sa va incarce si mai mult programul! Preluam aceste surse de stres, rezolvam urgentele si gasim solutii chiar si cand, aparent, ele nu exista!

Studii in strainatate

A studia intr-un sistem de invatamant din strainatate, chiar si pentru o saptamana, constituie o experienta unica si perspective noi in cariera pentru orice tanar. Consiergo va recomanda companii specializate in consultanta educationala pe durata intregului proces, de la alegerea scolii, la admitere si ulterior pe tot parcursul scolarizarii. Astfel, dumneavoastra veti fi in masura sa luati cea mai buna decizie cu privire la scoala pe care copilul o va urma si cu privire la viitorul acestuia!