Consiergo este pentru a treia oara consecutiv partener al Fete de la Gastronomie, evenimentul anual pe parcursul caruia deliciile frantuzesti se imbina cu degustari de vin care va vor incanta intre 23 și 25 septembrie la București, organizat de catre Ambasada Frantei in Romania, alaturi de partenerii lor, in hotelurile, bistro-urile, wine – barurile si patiseriile cele mai rafinate, dar si intr-un loc magic – Castelul Cantacuzino.

Invitatul special al Fete de la Gastronomie/ Sarbatoarea gastronomiei va fi Chef Fabrice Giraud, care are o stea Michelin, si care este chef cuisinier la restaurantul Maison Blance din Paris. Chef Fabrice Giraud si-a inceput cariera in restaurante de renume precum « Chantecler du Negresco » la Nisa, « Grande Cascade » din Paris sau « Hotel de Paris » din Monaco, unde a lucrat alaturi de celebrul chef Alain Ducasse.

Va propunem o selectie de evenimente de exceptie din cadrul Fete de la Gastronomie, astfel incat sa va puteti bucura de tot ce presupune gastronomia: o poveste, o magie a gustului, un ritual al placerii, un moment impartasit cu cei dragi, dar si o sansa de a cunoaste mai mult. Va stam la dispozitie pentru rezervari!

                                                                                                                          Echipa Consiergo

Call us on +40 737 410 000

Degustare Chef Fabrice Giraud, chef cuisinier cu o stea Michelin

Chef Fabrice Giraud va pregateste un meniu de degustare, joi 21 septembrie, la restaurant Barbizon din Bucuresti, de la ora 19.30, unde va asteptam sa il cunoasteti, sa-i puneti intrebari si sa va bucurati de eleganta gastronomiei franceze. Asteptam rezervarile dumneavoastra, locurile sunt limitate. Pretul meniului pentru cina este 85 Euro+TVA.

Email us at: newsletter@consiergo.ro

“Cuisine du marche” cu chef Franz Conde si Mircea Niculescu

Pe 21 septembrie, va invitam în Cafe Atehenee sa degustati o cina cu adevarat magnifica, gatita dupa stilul “Cuisine du marche” al maestrului de gastronomie francez Paul Bocuse. Meniul pregatit de sefii bucatari Franz Conde si Mircea Niculescu dezvaluie doua elemente esentiale in pregatirea acestei cine: ingredientele romanesti si filozofia gastronomica a maestrului Paul Bocuse – “Cuisine du marche”, meniu care cinsteste influenta culturii franceze la Bucuresti. Puteti savura meniul serii alcatuit din 6 feluri de mancare,  135 RON/persoana.

Apply for membership →

Sarbatoarea Gustului Autentic

Daca sunteti pasionati de aromele si povestile vinurilor frantuzesti, nu puteti rata  evenimentul  Sarbatoarea Gustului Autentic, un wine testing urmat de un light buffet, pregatit tot de chef Fabrice Giraud la Hotel  Mercure, vineri 22 septembrie. In timp ce veti gusta din specialitatile unui chef cu o stea Michelin,  veti putea afla mai multe despre secretele vinurilor de la enologul Frederic Vigroux.

Prezentare vinuri, Hotel Sheraton

Centro Cafe din cadrul hotelului Sheraton va asteapta vineri, 22 septembrie, de la ora 17.30, cu o mini prezentare de vinuri frantuzesti insotita, cum altfel, decat de o degustare branzeturi frantuzesti ! Pentru cei care iubesc gastronomia franceza si stilul de viata parizian, o astfel de degustare in inima orasului, da startul unui week-end „oh la la”. Pret  45 de lei /persoana.

Brunch Chef Fabrice Giraud, Hotel Novotel

Pentru a va bucura de o duminica excelenta va asteptam, duminica, 24 septembrie, la un brunch cu totul special, la Hotel Novotel. Chef Fabrice Giraud va aduce aromele din sudul Frantei si isi va prezenta chiar el retetele, pe care le va finaliza in fata dumneavoastra.

Romantic Brunch, Castelul Cantacuzino

Sambata 23 septembrie orele 11.00 – 14.00, Castelul Cantacuzino gazduieste Romantique Brunch au Chateau, ce va include preparate frantuzesti si cremant,  urmat de la ora 16.00 de degustare vinuri frantuzesti pairing cu vinuri precum Chablis, Heritage Rose si Chateau Moulin du Cadet. Preturi intre 200 si 300 de lei.