Dincolo de solicitarile de zi cu zi, consumatoare de timp si energie, Consiergo ofera acces la inaccesibil. De la servicii premium oriunde in lume, acces la specialisti de top ( instructori de sport/hobby-uri, creatori de imagine, experti in dezvoltare personala, avocati, medici, consilieri de business) pana la servicii uzuale, obiectivul nostru principal ramane acela de a asigura o viata cat mai linistita membrilor nostri.

- CEO Consiergo -
Carmen Voicu
prima-pagina-interviu

Interviuri

Victoria Dicu este Actrita la Teatrul National “I. L. Caragiale”  Bucuresti din 2007 si Fondator si Profesor a “Victoria Art” – Scoala de Arta din 2012 si s-a format la ASCENDIS …

Citeste mai mult

prima-pagina

Newsletter

Consiergo are placerea sa va recomande firma CLEANING ETIQUETTE, pentru o abordare diferita a conceptului de curatenie dedicata spatiilor ce necesita maxima atentie si finete: resedinte …

Citeste mai mult

site-prima-pagina

Stiri

Ne face o deosebita placere sa fim alaturi de clientii nostri in momente speciale din viata lor, iar pe 11 februarie la magazinul “Helvetia Luxury Watches” echipa Consiergo a sarbatorit …..

Citeste mai mult

Corporate

card-negru-site

Pentru Compania Dumneavoastra, pachetele de servicii Elite ajuta la recompensarea Angajatilor esentiali si fidelizarea Clientilor valorosi, sprijinindu-va sa va diferentiati brandul si sa loializati partenerii relevanti…

Ce spun clientii nostri ?

 • Tin sa va multumesc in modul cel mai special cu putinta pentru ajutorul vostru. Nu intalnesc atat de des pe cineva care sa inteleaga din prima clipa ce anume este nevoie de facut, care sa duca la perfecta indeplinire tot ce s-a cerut si, in plus, sa faca mai mult chiar decat era asteptat.
  Teodor Ceausu, VP Engineering & Country Manager
 • Unicitate, originalitate, dibacie… Pentru ca fiecare om este unic, nevoile si dorintele lui nu pot fi puse la gramada cu ale altor oameni. Consiergo stie sa se adreseze fiecaruia, in mod unic, individual, personalizat, intelege dorintele clientilor, stie cum sa le trateze si mai ales cum sa le puna in aplicare.
  Andreea Ogararu, Vicepresedinte Asociatia George Ogararu pentru Cultura si Sport
 • Este minunat sa ai alaturi prietenii de la Consiergo, in momentele fericite, la nevoie sau in viata de zi cu zi. Apreciez in mod deosebit ideile lor creative, dedicatia, tinuta profesionala, promptitudinea, capacitatea organizatorica si ajutorul practic valoros.

  Daniela Nemoianu, Partener Executiv, KPMG Romania
 • Am ales Consiergo ca partener pe zona serviciilor exclusiviste mai ales pentru usurinta cu care ne-a inteles activitatea, pentru flexibilitate si pentru dorinta de a dezvolta acest parteneriat. Am intalnit o echipa de specialisti, interesati permanent sa vina in intampinarea dorintelor clientului, dar si sa asigure o gama extinsa de servicii la standarde inalte.

  Alina Necula, Head of Marketing & Sales, Adama Group
 • Recomandam cu caldura Consiergo pentru promtitudine si implicarea cu care raspunde solicitarilor noastre, fie ca este vorba de bilete sold-out la evenimente culturale si sportive, de organizarea vacantelor noastre sau alegerea unor furnizori de incredere, cu a fost cazul consultantului pe educatie pentru copiii nostri. Colaboram foarte bine de aproape 2 ani, sunt un ajutor nadejde.

  Familia Catalin si Anisoara Mircea, Notar Public
 • Eram greu de multimit. Pana am intalnit Consiergo… In calatoriile si activitatea mea, am nevoie de ajutor rapid, schimbarile sunt imprevizibile. Nu sunt usor de multumit. am cautat mult un partener cu aceeasi viteza de reactie, ca a mea. Consiergo ma ajuta oriunde as fi, pe mine si familia mea.

  Leonard Doroftei, Presedinte Federatia Romana de Box
 • Consiergo este asigurarea personala pentru TIMP. Nu e de viata, nu e de sanatate, este asigurare pentru TIMP.
  Diana Segarceanu, Avenor College
 • Ati fost un fel de Zana cea Buna!  Clientul nostru a fost foarte incantat ca ati reusit o asemenea rezervare de ultimul moment la un astfel de eveniment de gala. Va multumesc foarte mult, apreciez efortul vostru si va felicit pentru standardul ridicat al serviciilor voastre. Le vom recomanda clientilor nostri, cu incredere!
  Anca Craciun, Director Divizia Private Banking Banca Transilvania

Solicitarea saptamanii

De Ziua Recunostintei ma aflu la NY si as dori o rezervare la Eleven Madison Park? Cum, nu mai sunt locuri de acum cateva luni? Ma asteptam, e in top 3 in lume dupa S.Pellegrino World's 50 Best Restaurants in 2016. Cum, ati reusit sa rezolvati? Sunteti fantastici!
Cina la Eleven Madison Park NY de Ziua Recunostintei

Premium

card-auriu-site

Consiergo Premium raspunde nevoilor curente ale Clientilor, consumatoare de timp sau urgente. Practic, prin Abonamentul Premium, Clientul cumpara TIMP si CALITATE a serviciilor …