Esential Concerte

Compania noastra v-a pregatit o selectie de festivaluri si concerte deosebite ce vor avea loc in perioada urmatoare in Romania. Se anunta o vara plina de surprize muzicale pentru toate gusturile si ne face placere sa va aducem in atentie aceste evenimente.

Echipa Consiergo

site-prima-pag

Muse

Vineri, 29 iulie, ora 18.00, Piata Constitutiei Bucuresti

Trupa “Muse” s-a impus in entertainment prin stilul rock inedit si vesurile scrise la obiect cu care au cucerit publicul din intreaga lume. In acest turneu, trupa a incorporat piese noi din ultimele albume, dar si un set din cele mai bune hit-uri intr-un show de exceptie sub egida festivalului “Rock The City”.

4-site

Maroon 5

5 iunie, Piata Constitutiei Bucuresti

Trupa Maroon 5 va sustine primul concert in Romania, iar solistul Adam Levine asigura publicul de un show memorabil. Maroon 5 si-a castigat fanii si criticii deopotriva prin stilul muzical inovator, un mix rock, R&B introdus in albumele lor premiate si vandute in lumea intreaga. Turneul “V Tour” a primit recenzii foarte bune de la publicul participant.

2-site
Iron Maiden

Sambata, 30 iulie, ora 18.00, Piata Constitutiei

Iron Maiden este trupa care a ridicat si promovat genul muzical heavy-metal din toata lumea prin sound-ul sau nou si mult mai rapid de inspiratie punk, prin asta asigurandu-si un nume important in istoria muzicala. Energia show-ului lor este una remarcabila ce inspira si anima publicul prezent.
3-site
The Hollywood Vampires

Vineri, 6 iunie, ora 18.00, Romexpo, Bucuresti
Super grupul The Hollywood Vampires, format din Johnny Depp, Alice Cooper si Joe Perry (Aerosmith) va incanta publicul din Bucuresti. Este o ocazie rara in care spectatorii il pot admira pe Johnny Depp in ipostaza de star rock cantand la chitara, alaturi de doi magnati ai muzicii rock. Aceasta trupa a fost infiintata in anii ’70 de Alice Cooper, iar din componenta ei au facut parte John Lennon sau Ringo Starr.
1-site

Scorpions

Sambata,16 iulie, Romexpo, Bucuresti

Celebra trupa Scorpions revine in Bucuresti pentru a sarbatori alaturi de publicul roman aniversarea a 50 de ani de activitate sub egida turneului mondial “Return to Forever/ 50th Anniversary Tour”. Pe langa efectele speciale si decorurile spectaculoase create pentru acest eveniment, publicul va asculta hituri celebre ca “Still Loving You”, “Wind of Change”, “Rock You Like a Hurricane”, “Send Me an Angel” interpretate live.

6-site

Sarah Chang

Vineri, 15 aprilie, ora 19.30, Opera Romana, Cluj-Napoca
Sambara, 16 aprilie, ora 19.30 , Sala Palatului Bucuresti

Sarah Chang, unul dintre cei mai valorosi violonisti ai lumii, revine in Romania cu un concert ce i-a marcat drumul in muzica: Max Bruch, concertul nr 1 in G minor. Yehudi Menuhin a declarat ca Chang este “violonista ideala, cea mai minunata, perfecta pe care am auzit-o vreodata”. Un eveniment ce se impune prin stil si rafinament.

5-site

Summer Well

13, 14 august, Domeniul Stirbey

Anul acesta festivalul “Summer Well”, aflat la cea de-a sasea editie, va gazdui trupe celebre ale momentului: The Chemical Brothers, Hurts, The 1975, Years&Years, The Neighbourhood, Borns, Blossoms, Homme, Sundara Karma and Haclos. Se anunta o atmosfera incendiara, plina de ritm si energie.

site-prima-pag-1