Servicii Corporate Consiergo

3Stresul cauzat de lipsa de timp este o taxa importanta pe care angajatii o platesc atat la locul de munca cat si in afara lui. Programele bine concepute de echilibru muncă / viata  sunt extrem de apreciate de catre angajati si au un cost relativ scazut.

Ele au devenit instrumente extrem de importante pentru două motive principale:

  • Atrag angajatii și cultiva loialitatea, intr-o economie în care angajatii buni sunt greu de gasit. Cei mai buni si mai straluciti angajati vor fi atrasi de angajatori care prezinta un angajament puternic și distinctiv pentru probleme de munca / viata.
  • Un angajat mai putin stresat este un angajat mai bun. Furnizarea de servicii de economisire a timpului angajatilor este esentiala pentru a ajuta sa foloseasca timpul la birou mai eficient și efectiv.

Serviciile de concierge si de confort, privite ca instrument de echilibrul munca / viata, au apărut ca o necesitate la începutul anilor ’90, avand in prezent o pondere insemnata in beneficiile oferite angajatilor de companiile de succes.
Pachetele de servicii Elite Consiergo ajuta la recompensarea angajatilor esentiali si  fidelizarea clientilor valorosi, sprijinindu-va sa va diferentiati brandul si sa loializati partenerii relevanti.

Pentru Parteneri / Angajati, avantajele pe care le ofera abonamentul Consiergo sunt:

  • Timp pentru hobby – uri, familie si prieteni
  • Consiliere si Acces la Servicii de Lifestyle, Servicii Medicale, Ingrijire casa, Turism si Evenimente in tara si in strainatate
  • O echipa la dispozitie 24/7

Pentru Companii, pachetele de servicii Consiergo ajuta la:

  • Recompensarea angajatilor esentiali, fidelizarea clientilor valorosi, oferindu-le
  • Recunoastere si stima
  • Oferim angajatilor timp pentru a se concentra pe afacere

In functie de nevoile companiei dumneavoastra sau de numarul de clienti/angajati pe care doriti sa ii recompensati, oferta va fi personalizata, alegand acele servicii de concierge potrivite, din lista Servicii Consiergo.  In plus, companiilor le punem la dispozitie in cadrul abonamentului:

  • Birou pentru intalniri / workshop-uri in spatiul Consiergo
Clientii pot accesa serviciile Consiergo apeland numarul de telefon 0737.41.00.00, disponibil 24 ore din 24, inclusiv in weekend.