Conferinta Europeana pentru brandul Pilot s-a desfasurat in Bucuresti, 10 – 15 aprilie. 110 reprezentanti ai brandului Pilot din intreaga lume ( Australia, Noua Zeelanda, Africa de Sud, Istrael, Malta, Turcia, toate tarile Europei si top managementul japonez) au ales Bucurestiul pentru a gazdui in acest an conferinta anuala la care au anuntat lansarile de noi produse si au fost premiati pentru rezultate partenerii din anul trecut.

Bucurestiul a concurat cu Berlinul in alegerea orasului ce a gazduit conferinta in 2016 si peste 80% din participanti au ales Bucurestiul, ” city of joy”, asa cum l-au denumit.

Dupa multi ani compania organizatoare a intregii conferinte a fost o companie locala, Consiergo, care a castigat licitatia cu firmele reprezentante din Franta (unde este headquarterul Pilot Europa ), pana acum , datorita exigentelor in organizare, au fost preferate companii din Franta.Insa atentia la detalii, rigoarea in planificare – stiind ca reprezentantii japonezi nu doresc niciun minut de intarziere, cunoasterea specificului local si alte activitati de promovare a Romaniei in cadrul conferintei, i-au surprins placut pe reprezentantii Pilot si decizia a fost de colaborare cu Consiergo.

Tot Bucurestiul a fost locul unde au sarbatorit 10 ani FRIXION, pixul minune, Cercul Militar fiind ales pentru Gala Dinner. Palatul Parlamentului, Muzeul Satului, restaurante cu specific romanesc au intregit programul pentru o saptamana. “Practic ne-am ocupat de la preluarea tuturor invitatilor de la aeroport si pana la …plecarea lor dupa o saptamana in Bucuresti si ….cateva luni de organizare si planificare la minut”

IMG_3750
IMG_2984
IMG_3155
IMG_3419
IMG_3543
IMG_2938